Facebook Pixel Μήνυμα η δικαίωση του "Μάκη"
| 2015-11-06 12:08:00

Μήνυμα η δικαίωση του "Μάκη"

Μήνυμα η δικαίωση του "Μάκη"

Η χθεσινή πρώτη δοκιμή ενδεκάδας του Γκας Πογιέτ δε σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει πράξη στο ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ουρουγουανός προπονητής όμως έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα με την επιλογή του να επιμείνει στον Μακόλεϊ Κρισάντους για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης, αν και ήταν απόλυτα έτοιμος ο Χρήστος Αραβίδης.

Ο Πογιέτ δείχνει ότι εκτιμά την προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά ο «Μάκης» στις προπονήσεις και για τον λόγο αυτό θέλει να δώσει σε όλους να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν βασικοί και αναπληρωματικοί. Ότι όλοι κρίνονται καθημερινά και οι πιο έτοιμοι θα παίρνουν φανέλα βασικού τη στιγμή του ματς.

Στην αρχή της σεζόν ήταν γνωστό ότι ο Κρισάντους ξεκινούσε ως τρίτη επιλογή για την κορυφή της επίθεσης πίσω από τους Τζεμπούρ και Αραβίδη. Δεν έχει αλλάξει κάτι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι ο Νιγηριανός δεν έχει δικαίωμα να πιστεύει ακόμα στον εαυτό του και στις ικανότητές του. Γι΄ αυτό και δουλεύει σκληρά με σκοπό να πείσει τον προπονητή του ότι μπορεί να υπογίζει σ΄ αυτόν.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags