Facebook Pixel Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον «χρυσώνει» η Λίβερπουλ!
| 2015-11-07 18:24:00

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον «χρυσώνει» η Λίβερπουλ!

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, τον «χρυσώνει» η Λίβερπουλ!

Τρελή... μεταγραφική καραμπόλα, για τον παικταρά που καταλήγει πιθανότατα στο Λιμάνι έναντι 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αποτελεί «καψούρα» του Κλοπ.

Πριν από λίγους μήνες το όνομα του «έπαιζε» καθημερινά στον ελληνικό Τύπο και μάλιστα όλες οι πληροφορίες, ανέφεραν πως ο Ολυμπιακός είχε κάνει σούπερ πρόταση για την απόκτησή του. Τελικά, αυτός κατέληξε σε άλλη ομάδα και τώρα φαίνεται πως οδεύει με... 1000 για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο λόγος για τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος σε ηλικία 26 ετών και με πολλούς να τον θεωρούν ...τελειωμένο, γύρισε το καλοκαίρι ως δανεικός στη Σάο Πάολο και αναγεννήθηκε, με αποτέλεσμα πλέον να ακούγονται ξανά γι΄ αυτόν "σειρήνες" από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Μάλιστα, τελευταίο δημοσίευμα Ιταλού δημοσιογράφου κάνει λόγο για προφορική συμφωνία της Λίβερπουλ για τον Αλεσάντρε Πάτο, ο οποίος θα μετακομίσει στο «Άνφιλντ» τον Ιανουάριο.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Αλφρέντο Πεντούλα, υποστηρίζει πως έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία μεταξύ των «κόκκινων» και της Κορίνθιανς (ανήκει σε εκείνη), στο ποσό των 20 εκατομμυρίων ευρώ!




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανακοινώθηκε! Όνομα έκπληξη ο βοηθός του Σκίμπε στην Εθνική

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags