Facebook Pixel "Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο"
| 2015-11-07 22:07:00

"Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο"

"Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο"

Ο Τέρι Αντόνις μίλησε στην κάμερα του Novasports για τις πρώτες εμπειρίες στην Θεσσαλονίκη, την ομάδα του αλλά και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αλλά και το όλο…μυστήριο που περιβάλει το άτομο του καθώς είναι η πρώτη του φορά στην Ευρώπη:

«Αυτή την στιγμή είμαι έτοιμος. Σε καλή κατάσταση. Είναι η πρώτη μου φορά στην Ευρώπη και είμαι ενθουσιασμένος για αυτό. Ο Σύλλογος είναι εξαιρετικός, οι παίκτες σε υψηλό επίπεδο. Είναι μία τεράστια εμπειρία για μένα και ελπίζω να αγωνιστώ πολύ σύντομα«.

Για το πως πήρε την απόφαση να έρθει στην Ελλάδα, τι τον οδήγησε εδώ αλλά και τους στόχους που έχει: «Η Αυστραλία είναι πολύ διαφορετική από την Ελλάδα. Θεωρούσα ότι έπρεπε να έρθω στην Ευρώπη ώστε να γίνω καλύτερος παίκτης. Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να έρθω στον ΠΑΟΚ δεν το σκέφτηκα καθόλου. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και νομίζω ότι θα με βοηθήσει και θα προσφέρω κι εγώ με την σειρά μου«.

Για την υποδοχή που είχε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: «Ήταν μία εξαιρετική υποδοχή. Όλοι οι άνθρωποι του αγωνιστικού τμήματος, η διοίκηση αλλά και άνθρωποι στα γραφεία της ΠΑΕ ήταν πολύ εγκάρδιοι μαζί μου και αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ«.

Για την ομάδα του αλλά και το πρωτάθλημα: «Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, διεθνείς. Από τα παιχνίδια που έχω παρακολουθήσει στο πρωτάθλημα μπορώ να πω ότι είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση με καλές ομάδες«. Για το πως θα περιέγραφε τον εαυτό του: «Δεν θα ήθελα να κάνω εγώ κάποιο σχόλιο. Θα καταθέσω τα διαπιστευτήριά μου στο γήπεδο«. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags