Facebook Pixel Ήρθε για να στρωθεί στη δουλειά...
| 2015-11-10 17:36:00

Ήρθε για να στρωθεί στη δουλειά...

Ήρθε για να στρωθεί στη δουλειά...

Ο Αντρέα Στραματσιόνι επέστρεψε στην Ελλάδα και όπως λένε σ` αυτές τις περιπτώσεις, "σήκωσε ψηλά τα μανίκια"...

Ο Στραματσόνι προσγειώθηκε με πτήση της Aegeanστις 13.54 μαζί με τους τρεις βοηθούς του οι οποίοι τον συνόδεψαν. Ο λόγος για τους Ρομπέρτο Μούτσι, Φεντερίκο Πανοντσίνι και Βιτσέντζο Σάσο.

Στο «Ελ. Βενιζέλος» τους περίμενε ο Λεωνίδας Βόκολος και είναι χαρακτηριστικό ότι επειδή είχαν πολλές αποσκευές, από την ΠΑΕ είχαν φροντίσει να υπάρχουν δύο αυτοκίνητα για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού πήγε απευθείας στο Κορωπί για να δει το προπονητικό κέντρο και να έχει μία πρώτη γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας –πλην των διοικούντων με τους οποίους γνωρίζονται ήδη- αλλά και με το περιβάλλον στο οποίο θα εργάζεται.

Ο Στραματσόνι και οι συνεργάτες του αναμένεται να καταρτίσουν άμεσα ένα πρόγραμμα καθώς από αύριο (11/11) θα ξεκινήσουν δουλειά κάνοντας την πρώτη προπόνηση.

Τέλος ο πρώην προπονητής της Ίντερ και της Ουντινέζε δεν ήθελε να πει κάτι περισσότερο από αυτά που είπε την Κυριακή (8/11), ενώ σύμφωνα με τα όσα έλεγαν από την ΠΑΕ, θα γίνει συνέντευξη Τύπου στην οποία θα παρουσιαστεί επίσημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags