Facebook Pixel Συγκλονιστική μαρτυρία: «Έριχνα σφαλιάρες στον εαυτό μου για να...»!
| 2015-11-10 18:30:00

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Έριχνα σφαλιάρες στον εαυτό μου για να...»!

Συγκλονιστική μαρτυρία: «Έριχνα σφαλιάρες στον εαυτό μου για να...»!

Ποιος παικταράς έκανε αυτές τις δηλώσεις και τι... τράβηξε;

Σαν να ήταν στην κόλαση ένιωθε ο Χατέμ Μπεν Αρφά κατά την παρουσία του στη Νιούκαστλ, ο οποίος παραδέχθηκε πως... αυτοσφαλιαριζόταν για να μην τα παρατήσει!

Ο ποδοσφαιριστής της Νις πλέον έχει καταφέρει να λάμψει στην Ligue 1, όπου έχει σκοράρει 13 φορές κερδίζοντας έτσι την επιστροφή του στην εθνική ομάδα και μια καριέρα που έδειχνε να χάνεται...

«Ήταν μια πολύ, πολύ δύσκολη περίοδος. Η χειρότερη της καριέρας μου. Στη Νιούκαστλ άρχισα να ζω μια κόλαση. Την πρώτη ημέρα μου εκεί τον Αύγουστο του 2014 με έβαλαν κατευθείαν στις ρεζέρβες. Ο απόλυτος εξευτελισμός. Περνούσαν εβδομάδες κι εγώ προπονούμουν με 16χρονα και 17χρονα αντί για τους επαγγελματίες. Δεν το καταλάβαινα. Το μόνο που μου προσέφεραν ήταν ένας εφιάλτης. Και όταν αποφάσισα να ξεφύγω από εκεί και να πάω στη Νις, δεν είχαν το δικαίωμα να με χρησιμοποιήσουν.

Πριν από αυτό, η αίσθηση που είχα ήταν πως με είχαν κλειδωμένο σε ένα δωμάτιο χωρίς φώτα, ή ένα τούνελ δίχως τέλος. Βίωσα την κόλαση και καμία λύση στα προβλήματά μου. Δεν έβλεπα το φως, έκανα λάθος. Ήμουν φυλακισμένος. Έριχνα σφαλιάρες στον εαυτό μου για να μην τα παρατήσω. Προσπάθησα να με πείσω ότι κάποια στιγμή θα δω το φως της μέρας και θα βρω τον σωστό δρόμο» δήλωσε.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags