Facebook Pixel Γιατί είχε πάει ο Λίνο στην Τούμπα;
| 2015-11-10 20:31:00

Γιατί είχε πάει ο Λίνο στην Τούμπα;

Γιατί είχε πάει ο Λίνο στην Τούμπα;

Ο Φρανκ Άρνεσεν μαζί με τον Ιγκόρ Τούντορ και τους συνεργάτες του Κροάτη στο προπονητικό επιτελείο, συναντήθηκαν την περασμένη Παρασκευή, με τους ανθρώπους του τμήματος σκάουτινγκ, για αυτό το λόγο και η παρουσία του Λίνο στη Θεσσαλονίκη.

Η συνάντηση είχε να κάνει με τις εκθέσεις των σκάουτ που συνεργάζονται με τον ΠΑΟΚ, εκθέσεις που έχουν να κάνουν με διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με όσα διαρρέονται από την ΠΑΕ, ήταν μια συνάντηση προγραμματισμένη και μάλιστα τέτοιες συναντήσεις γίνονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Σύμφωνα με την ίδια διαρροή, ανάλογες συναντήσεις γίνονται ανά δύο μήνες περίπου, με τον Άρνεσεν και τον Τούντορ να έχουν εικόνα από τις περιπτώσεις που μπορεί να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους και κυρίως σε αυτή που ακολουθεί, δηλαδή του Ιανουαρίου.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν την προεργασία τους σε αυτό το κομμάτι, με ορίζοντα αρχικά τον Ιανουάριο αλλά και το ερχόμενο καλοκαίρι. Το γεγονός, βέβαια, ότι γίνονται τέτοιες συναντήσεις αρχές Νοεμβρίου, έχει τη σημασία του, αφού στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να έχουν την καλύτερη εικόνα της αγοράς, όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

Πηγή: paok24.com 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags