Facebook Pixel Νίκη με Λάμπρου οι Νέοι
| 2015-11-10 22:19:00

Νίκη με Λάμπρου οι Νέοι

Νίκη με Λάμπρου οι Νέοι

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο άρχισε τις υποχρεώσεις της η Εθνική Νέων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, καθώς στην πρεμιέρα του 7ου ομίλου που διεξάγεται στην Πορτογαλία επικράτησε της Λιθουανίας με σκορ 1-0.

ο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε τον έλεγχο καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απειλήθηκε ελάχιστα από την αντίπαλό της, δίνοντας πολύ καλά δείγματα για τη συνέχειά της στο τουρνουά.

Ο Λάμπρου ήταν αυτός που σκόραρε για την Ελλάδα στο 12΄. Στη συνέχεια η πίεση από την Εθνική δε μειώθηκε, αλλά οι πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, με σημαντικότερες αυτές των Σβαρνά και Λάμπρου στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δε μεταφράστηκαν σε γκολ.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης η εικόνα του ματς δε μεταβλήθηκε ιδιαίτερα. Η Ελλάδα επέβαλε το ρυθμό της και ήταν αυτή που δε σταμάτησε να απειλεί την αντίπαλη εστία, δημιουργώντας πληθώρα αξιοσημείωτων ευκαιριών με τους Ανδρούτσο (59΄), Μανθάτη (63΄), και Μεγαρίτη (84΄ και 88΄). Τελικά, το γκολ του Λάμπρου αποδείχθηκε ικανό να οδηγήσει την Εθνική μας στην πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Γιαν Βάλασεκ (Σλοβακία) παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ρεγκάκο, Μεγκελάιτις, Λάσικας και Αντάμονις.

Ελλάδα: Αστράς, Κατράνης, Σβαρνάς, Ευαγγέλου, Βιδάλης (64΄ Σταθόπουλος), Πατράλης, Μανθάτης (90΄ Μελισσόπουλος), Αγγελόπουλος (72΄ Μεγαρίτης), Ανδρούτσος, Ρεγκάκος, Λάμπρου

Λιθουανία: Αντάμονις, Σβικάουσκας, Λάουσις, Μπαράουσκας, Μπλαζεβίτσιους (46΄ Σεσπλάουκις), Μπρατσεβίτσιους, Λάσικας, Γιουργκελεβίτσιους, Ματουλεβίτσιους, Βρίρκσας (70΄ Κόνικας), Μεγκελάιτις (59΄ Γιάνονις) 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags