Facebook Pixel Σίλβα για Στραματσιόνι: "Αυτός δεν θα..."!
| 2015-11-11 11:00:00

Σίλβα για Στραματσιόνι: "Αυτός δεν θα..."!

Σίλβα για Στραματσιόνι: "Αυτός δεν θα..."!

Κόσμος και κοσμάκης έχει μιλήσει για τον νέο προπονητή του Παναθηναϊκού, ωστόσο έχει μεγαλύτερη σημασία να δούμε τι λέει γι΄ αυτόν και ο Πορτογάλος κόουτς του Ολυμπιακού.

Όταν η διοίκηση του Παναθηναϊκού αποφάσισε να χωρίσει τον δρόμο της με τον Γιάννη Αναστασίου, το έκανε για να προκύψει ένα "σοκ" στην ομάδα.

Όχι για να αλλάξει το πλάνο που είχε εκπονηθεί πριν από τρία καλοκαίρια και ήθελε τον Παναθηναϊκό να εμπιστεύεται και να δίνει την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, να διακριθούν μέσα από μία μεγάλη ομάδα.

Γι΄ αυτό και με την αποχώρηση του Αναστασίου, οι "πράσινοι" συμφώνησαν με τον Στραματσιόνι, που είναι προπονητής στην ίδια φιλοσοφία: Νέος, εξελίξιμος, που μπορεί μέσα από μία μεγάλη ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός, να φτάσει ψηλά.

Όλα αυτά, όμως, θέλουν τον χρόνο τους, καθώς οι αλλαγές δεν μπορούν να γίνουν από τη μία μέρα στην άλλη...

Κι αυτό είναι κάτι που το ξέρει και ο Μάρκο Σίλβα, που έχει κάμποσα χρόνια στην προπονητική και ξέρει πώς λειτουργεί το σύστημα.

Ότι δε γίνεται, δηλαδή, ένας προπονητής μέσα σε λίγες ημέρες να περάσει τη φιλοσοφία του σε μία ομάδα και πως το πρώτο διάστημα πορεύεται με ό,τι έχει βρει.

Γι΄ αυτό, όπως λέει ο Σίλβα σε συνεργάτες του, δεν περιμένει να δει μεγάλες αλλαγές στην ομάδα του Στραματσιόνι, σε σχέση με εκείνη του Αναστασίου!

Κι έχει ξεχωριστή σημασία η άποψη του Πορτογάλου τεχνικού, γιατί το πρώτο ματς που θα δώσει ο Στραματσιόνι από την άκρη του πάγκου του Παναθηναϊκού, είναι το ντέρμπι εναντίον του Ολυμπιακού στη Λεωφόρο...

Με στιλ Αναστασίου περιμένει τον Παναθηναϊκό ο Μάρκο Σίλβα, στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Mεταγραφή σε θέση-έκπληξη από τον Μάρκο Σίλβα!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags