Facebook Pixel Αδιάφορη 4άρα για τη Νέων του Γκούμα
| 2015-11-15 23:23:00

Αδιάφορη 4άρα για τη Νέων του Γκούμα

Αδιάφορη 4άρα για τη Νέων του Γκούμα

Ηττήθηκε 4-0 η Εθνική Νέων από την αντίστοιχη της Πορτογαλίας, στον τελευταίο της αγώνα για το τουρνουά του 7ου προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος

Η Ελλάδα είχε προκριθεί από το δεύτερο αγώνα στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και θα μάθει τους αντιπάλους της στις 3 Δεκεμβρίου, κατόπιν κλήρωσης που θα διενεργηθεί στη Νιόν της Ελβετίας.

Πορτογαλία: Π. Σίλβα, Ντίας, Φερέιρα, Ριμπέιρο, Π. Ροντρίγκες, Γκονσάλβες, Γ. Ροντρίγκες, Α. Σίλβα, Καρβάλιο (59΄ Μπούτα), Έμπις (66΄ Φερνάντο), Σάντσες (77΄ Τζάλο)

Ελλάδα: Ντούνης, Τοπαλίδης, Κατράνης, Σβαρνάς, Πατράλης, Μανθάτης, Αγγελόπουλος (69' Μεγαρίτης), Μελισσόπουλος (46΄ Ανδρούτσος), Νικολάου, Σταθόπουλος (76΄ Ρεγκάκος), Λάμπρου

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Γκούμας δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης: «Σήμερα πραγματοποιήσαμε βασικές αλλαγές στην 11άδα και δοκιμάσαμε καινούργια πράγματα. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο για εμάς, με δεδομένη τη δουλειά που έχουμε μπροστά μας, ενόψει της προετοιμασίας μας για την elite round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη συνολική τους παρουσία στο τουρνουά και για την πανάξια πρόκριση που πέτυχαν»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags