Facebook Pixel Κυνηγάει μεταγραφάρα η Μπαρτσελόνα!
| 2015-11-16 18:44:00

Κυνηγάει μεταγραφάρα η Μπαρτσελόνα!

Κυνηγάει μεταγραφάρα η Μπαρτσελόνα!

Φούντωσαν οι φήμες για το... μπαμ στην επίθεση που ετοιμάζουν οι Καταλανοί. Τρέχουν οι εξελίξεις, ήδη έγινε το πρώτο ταξίδι για τις συζητήσεις.

Για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού φαίνεται πως κινείται η Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να τον αποκτήσει τον Γενάρη. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport οι διοικούντες του συλλόγου, θεωρούν τον Εσεκιέλ Λαβέτσι ως τον ιδανικό για να... ταιριάξει στην «επίθεση φωτιά» που έχει η ομάδα.

Το συμβόλαιο του Αργεντίνου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο του 2016 αλλά η Μπαρτσελόνα δεν θέλει να περιμένει τόσο και ήδη έχει ταξιδέψει στο Παρίσι ο τεχνικός Διευθυντής των "μπλαουγκράνα", Ρόμπερτ Μαρτίνεθ, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες των Παριζιάνων.

Ο Λαβέτσι μάλιστα, έχει εδώ και καιρό εκφράσει την επίθυμία του να φύγει από την Παρί, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει καλές σχέσεις με τους Μέσι και Μασεράνο. Τα χρήματα πάντως δεν είναι πολλά, αφού η Μπαρτσελόνα αναμένεται να πληρώσει 5 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί, ενώ το συμβόλαιό του παίκτη θα αγγίζει τα 2.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags