Facebook Pixel Χάθηκαν ουσιαστικά οι... Ελπίδες
| 2015-11-16 23:09:00

Χάθηκαν ουσιαστικά οι... Ελπίδες

Χάθηκαν ουσιαστικά οι... Ελπίδες

Την ήττα με σκορ 1-2 γνώρισε εκτός έδρας από την Ουγγαρία η Εθνική Ελπίδων στον τέταρτο αγώνα της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 και θέλει ένα θαύμα για να είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες δεύτερες που θα διεκδικήσουν την πρόκριση στα πλέι οφ...

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ξεκίνησε τον αγώνα καλά και είχε τον έλεγχο του ρυθμού. Δεν απειλήθηκε ουσιαστικά στο πρώτο μέρος, αλλά μια στιγμιαία αδράνεια στο τελευταίο λεπτό του ημιχρόνου έδωσε την ευκαιρία στον Καλμάρ να βρεθεί απέναντι από τον Καπίνο αμαρκάριστος και να τον νικήσει (1-0).

Οι νεαροί διεθνείς μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πίεσαν ασφυκτικά τους Ούγγρους. Τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 75ο λεπτό με τον Ιωαννίδη, ο οποίος ευστόχησε από την άσπρη βούλα (ο ίδιος πήρε το πέναλτι από τον Λενζέρ). Ωστόσο τρία λεπτά αργότερα από μια νέα ολιγωρία ο Μπεζέ βρέθηκε εκ νέου αμαρκάριστος μέσα στην ελληνική περιοχή και έβαλε την Ουγγαρία μπροστά στο σκορ με 2-1 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα, αφού Φούντας και Μαυρίας δεν κατόρθωσαν να βρουν στόχο στις δικές τους ευκαιρίες στο 88ο και 89ο λεπτό.

Επόμενος αγώνας για την Εθνική Ελπίδων στις 24/3/2016 με την Αλβανία εκτός έδρας.

Διαιτητής ήταν ο Πολωνός Τόμας Μούσιαλ που παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Σιώπη, Λενζέρ, Κότσις και Τζανετόπουλο.

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Νάγκι (46' Μπάναϊ)- Χάνγκια, Λενζέρ, Κότσις, Κετσκές, Μπέζε, Μερβό, Σάλαϊ (82' Μπομπάλ), Κάλμαρ, Γκέρα, Φοργκάτς (61' Βάργκα).

ΕΛΛΑΔΑ: Καπίνο- Κωνσταντινίδης, Χουχούμης (83' Γιαννούλης), Βούρος, Ρισβάνης, Τζανετόπουλος, Σιώπης, Μασούρας (58' Βέργος), Φούντας, Μαυρίας, Ιωαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags