Facebook Pixel Δήλωση που «μεγαλώνει» ευρωπαϊκά τον Ολυμπιακό!
| 2015-11-18 22:34:00

Δήλωση που «μεγαλώνει» ευρωπαϊκά τον Ολυμπιακό!

Δήλωση που «μεγαλώνει» ευρωπαϊκά τον Ολυμπιακό!

Ξένος άσος της ομάδας που έκανε... παπάδες στο Λιμάνι, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, αλλά και για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο από τον σύλλογο.

Ως ένα σημαντικό κομμάτι της καριέρας του και το οποίο τον βοήθησε να γίνει ο παίκτης που είναι σήμερα, χαρακτήρισε τις σεζόν που πέρασε σαν δανεικός από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, ο Τζόελ Κάμπελ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα των «κανονιέρηδων», ενώ... αποθέωσε τον Μίτσελ!

Οι δηλώσεις αυτές σίγουρα έχουν μεγάλη σημασία, καθώς προβάλλονται σε όλη την Αγγλία, αλλά και σε μεγάλα Μέσα σε άλλες χώρες και... διαφημίζουν με τον καλύτερο τρόπο τους Ερυθρόλευκους. Τόσο στους φιλάθλους όσο και στους μεταγραφικούς στόχους των Πειραιωτών!

«Πραγματικά απήλαυσα τους δανεισμούς μου στη Λοριάν, τη Μπέτις, τον Ολυμπιακό και τελευταία στη Βιγιαρεάλ. Οι εμπειρίες αυτές με βοήθησαν σαν άνθρωπο, σαν προσωπικότητα και μου πρόσφεραν εμπειρίες. Ήταν ωραίες εποχές για μένα», ανέφερε αρχικά ο Κοσταρικανός επιθετικός, ο οποίος μίλησε και συγκεκριμένα για τη σεζόν που πέρασε στον Πειραιά: «Στον Ολυμπιακό απέκτησα μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό οφείλεται στον προπονητή, τον Μίτσελ, ο οποίος με εμπιστεύθηκε και με έκανε ένα σημαντικό μέλος της ομάδας. Εγώ από την πλευρά μου εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία στο έπακρο. Ήδη ήμουν πιο ώριμος παίκτης από τα προηγούμενα χρόνια στην Ευρώπη και αυτή η εμπειρία ήταν πολύ σημαντική για μένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δ. Καρμοίρης: Κάποιοι χάνουν τον ύπνο τους στον Παναθηναϊκό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags