Facebook Pixel Ρώτησαν τον ΓΧ τι ομάδα είναι και δείτε τι απάντησε!
| 2015-11-19 12:45:00

Ρώτησαν τον ΓΧ τι ομάδα είναι και δείτε τι απάντησε!

Ρώτησαν τον ΓΧ τι ομάδα είναι και δείτε τι απάντησε!

Έκανε σπουδαία καριέρα στις κορυφαίες ελληνικές ομάδες. Φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟ, του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού, του Ηρακλή, αλλά ποτέ δεν αποκάλυψε ποιο σύλλογο υποστηρίζει...

Ο Γιώργος Γεωργιάδης έχει κάνει μια σπουδαία καριέρα στα ελληνικά γήπεδα. Έχει παίξει με επιτυχία στις κορυφαίες ομάδες, ενώ έχει αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Νιούκαστλ.

Ένας παθιασμένος επιθετικός που τα έδινε όλα στο γήπεδο και πανηγύριζε πάντα έξαλλα δίπλα στους οπαδούς ανεξάρτητα από τη φανέλα που φορούσε. Τι ομάδα, όμως, είναι ο παλαίμαχος άσος και νυν προπονητής της Βέροιας;

Ο Γιώργος Γεωργιάδης ρωτήθηκε ευθέως πριν από λίγο στο "αέρα" του ΣΠΟΡ FM 94,6 από τον Βασίλη Βέργη, ωστόσο έκανε μια μεγάλη ...ντρίπλα και απέφυγε να απαντήσει.

"Δεν έχω καμία ομάδα πλέον. Όλοι όταν ήμασταν μικροί υποστηρίζαμε μία ομάδα. Ήταν εντελώς φυσιολογικό. Είχα την τύχη να παίξω σχεδόν σε όλες μεγάλες ομάδες της Ελλάδας, εκτός από την ΑΕΚ. Δεν χρειάζεται να πω με ποια δέθηκα παραπάνω", ήταν η ...διπλωματική απάντηση του Γ.Χ. που αν κρίνουμε, πάντως, από την πορεία της καριέρας του πιθανότατα η ομάδα που δέθηκε περισσότερο να ήταν ο ΠΑΟΚ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Πόλεμος" Ολυμπιακών-Παναθηναϊκών για μία ανάρτηση!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags