Facebook Pixel Μπουονανότε: "Περιμένω την ευκαιρία που θα μου δοθεί"
| 2015-11-19 22:50:00

Μπουονανότε: "Περιμένω την ευκαιρία που θα μου δοθεί"

Μπουονανότε: "Περιμένω την ευκαιρία που θα μου δοθεί"

Από την αναμέτρηση κόντρα στη Βέροια ο Ντιέγκο Μπουονανότε έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και σε δηλώσεις του στη NOVA μίλησε για το νέο σύστημα του Πογιέτ, για το ματς με τον Πανθρακικό και τη δουλειά που καταβάλλει καθημερινά με σκοπό να επιστρέψει στο βασικό σχήμα...

Αναλυτικά ο Μπουονανότε τόνισε:

Για το αν τους επηρεάσει η διακοπή του πρωταθλήματος, ενόψει του αγώνα στην Κομοτηνή:

«Εμάς σαν ομάδα μας βόλεψε αυτή η διακοπή,επειδή είχαμε αρκετό χρόνο να μπορέσουμε να κατανοήσουμε αυτά που ζητάει ο νέος προπονητής. Δουλεύουμε ένα διαφορετικό σύστημα και ζητάει διαφορετικά πράγματα από τους ποδοσφαιριστές. Γι” αυτό λόγω της διακοπής είχαμε χρόνο για να μάθουμε καλύτερα όλα αυτά που μας ζητάει να βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».

Για το νέο σύστημα που δουλεύουν τις τελευταίες μέρες:

«Αυτά που ζητάει από μας ο προπονητής δεν είναι από άλλο κόσμο. Μας έχει εξηγήσει πολλές φορές και με πολύ απλό τρόπο όλα όσα θέλει να κάνουμε. Ενδεχομένως η αλλαγή του συστήματος να μας επηρεάσει, αλλά δεν το θεωρώ και κάτι δύσκολο να το αντιληφθούμε. Κάθε παίκτης ξέρεις άλλωστε τη θέση του. Σε εμάς στην επίθεση, έχει δώσει ελευθερία κινήσεων και αμυντικά είναι λογικό να θέλει να μαρκάρουμε και να πιέζουμε. Επαναλαμβάνω ότι με τη διακοπή μας δόθηκε η δυνατότητα να δουλέψουμε πολύ στα θέλω του».

Για το γεγονός ότι περιμένει την ευκαιρία για να πείσει ότι αξίζει να βρίσκεται στην ενδεκάδα:

Μακάρι να μπορέσω να αρπάξω την ευκαιρία που θα μου δοθεί. Εγώ αυτό που κάνω καθημερινά στις προπονήσεις είναι να δουλεύω όσο το δυνατόν περισσότερο για να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία λόγω της δουλειάς μου. Κάθε φορά στις προπονήσεις σκέφτομαι το παιχνίδι της Κυριακής. Ότι θα παίξω και θα κάνω όλα όσα μου ζητάει ο προπονητής μου. Σ” αυτό μένω και περιμένω την ευκαιρία που θα μου δοθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags