Facebook Pixel «Ο Σαββίδης δε θα κάνει ποτέ ομάδα με αυτή τη νοοτροπία»!
| 2015-11-20 16:55:00

«Ο Σαββίδης δε θα κάνει ποτέ ομάδα με αυτή τη νοοτροπία»!

«Ο Σαββίδης δε θα κάνει ποτέ ομάδα με αυτή τη νοοτροπία»!

Δε βλέπει «φως» στον ΠΑΟΚ ο Παναγιώτης Κερμανίδης, μιλώντας στο Metropolis 95,5. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, τόνισε πως o ΠΑΟΚ πηγαίνει από γκάφα σε γκάφα και με αυτήν την ξένη - προς την Ελλάδα - νοοτροπία, ο Ιβάν Σαββίδης δε θα μπορέσει να τον κάνει ποτέ δυνατό.

Αναλυτικά:

Για τον Κούδα και την οργάνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο Γιώργος έχει γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Οι νεότεροι πιθανόν δεν ξέρουν αλλά ο Κούδας έχει τις περισσότερες συμμέτοχες στον ΠΑΟΚ και αυτό λέει πολλά. Δε συμφωνώ με τα όσα γίνονται. Βιαστικές κινήσεις και πράγματα που γίνονται ανοργάνωτα σε όλους τους τομείς στον ΠΑΟΚ. Γίνονται γκάφες. Ο Κούδας έπρεπε να είναι σημαία του συλλόγου και όχι να τον θυμηθούν τώρα. Έπρεπε να είναι η «βιτρίνα» της ομάδας, να έχει μια καίρια θέση, να κρατάει ψηλά τον σύλλογο με το όνομα του και να έχει πρόσωπο ο ΠΑΟΚ».

Για το ποια λάθη θεωρεί πως γίνονται στον ΠΑΟΚ:
«Έχουν γίνει τεράστια λάθη, ο ΠΑΟΚ πάει από γκάφα σε γκάφα. Ξοδεύονται πολλά χρήματα, υπάρχει κακή λειτουργία και ο σύλλογος δεν μπορεί να ορθοποδήσει. Αλλάζουν παίκτες, προπονητές, παράγοντες, και ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Είναι μόνιμο το πρόβλημα, ξεκινάει από "πάνω" και φτάνει "κάτω". Νομίζω ότι η μεγαλύτερη γκάφα είναι που έχει δοθεί η ομάδα σε "ξένα χέρια", σε μη ΠΑΟΚτσηδες. Αυτοί που οδηγούν τον ΠΑΟΚ είναι ξένοι για την ομάδα. Αναγνωρίζω την ικανότητα του κ. Αρνεσεν και την προσφορά του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως εδώ είναι Ελλάδα. Και το μεγαλύτερο λάθος είναι πως δεν λειτουργούμε με τη δική μας νοοτροπία αλλά με ξενικές που δεν αρμόζουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν γίνονται σωστές επιλογές ανθρώπων, με αξιοκρατικά κριτήρια, με προσφορά, με γνώσεις».

Για το αν υπάρχει αντίστοιχος «Αρνεσεν» στην οικογένεια του ΠΑΟΚ:
«Βεβαίως. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη οικογένεια και υπάρχουν άνθρωποι που θα μπορούσαν να ηγηθούν και βάλουν τον σύλλογο στον σωστό δρόμο. Στον ΠΑΟΚ βλέπω ξένους ανθρώπους που μόνο με το χρήμα προσπαθούν να κάνουν ομάδα. Δεν γίνεται έτσι. Μπορεί να φανεί αστείο, αλλά ΠΑΟΚ χωρίς έναν «-ιδη» στην ομάδα, δεν μπορεί να πάει μπροστά. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει ομάδα ο Σαββίδης με αυτήν την νοοτροπία και μόνο με το χρήμα. Εδώ είμαστε Ελλάδα και λειτουργεί το συναίσθημα, η παράδοση και πολλά άλλα πράγματα. Και οι οπαδοί που επηρεάζονται από τα ΜΜΕ, θα πρέπει να σκεφτούν το παρελθόν, για να έχουμε μέλλον στον ΠΑΟΚ»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags