Facebook Pixel Συγκλονίζει ο Κυζερίδης...
| 2015-11-20 17:30:00

Συγκλονίζει ο Κυζερίδης...

Συγκλονίζει ο Κυζερίδης...

Μια φράση, εν είδει συμβουλής, επαναλαμβάνει συχνά τον τελευταίο καιρό ο Νίκος Κυζερίδης. «Δώσε αγάπη και θα πάρεις αγάπη». Συγκλονισμένος ίσως από αυτό που εισπράττει τον τελευταίο καιρό, από φίλους, γνωστούς αλλά και για άγνωστους που δεν γνώριζαν την μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια με την σοβαρή ασθένεια που τον ταλαιπωρεί. 

Ακόμη και ο πλούτος της ελληνικής γλώσσας αδυνατεί να αποδώσει τα συναισθήματά του, βλέποντας καθημερινά το τηλέφωνό του να χτυπάει ασταμάτητα στο Ντίσελντορφ όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια. Για να καταφέρει να ανταποκριθεί στην προσπάθεια του κόσμου να τον βρει με κάθε τρόπο για να του εκφράσει την συμπαράστασή του στον Γολγοθά που ανεβαίνει, αναγκάστηκε να εξοικειωθεί ακόμη και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που έχουν μπει στη ζωή μας: «Τα συναισθήματά μου δεν περιγράφονται με λόγια» λέει στο AllAboutARIS με αφορμή και την πρωτοβουλία του ποδοσφαιρικού τμήματος, όλα τα έσοδα του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης να διατεθούν στον ίδιο και συνεχίζει: «Αυτό που βιώνω καθημερινά με έχει στείλει στα ουράνια, με έχει συγκλονίσει και μου δίνει ελπίδα. Πραγματικά δεν περίμενα να εισπράξω τέτοια αγάπη ακόμη και από κόσμο που δεν γνωρίζω, και όχι μόνο από τους φίλους, πρώην συμπαίκτες, προέδρους. Το τηλέφωνό μου δεν σταματάει να χτυπάει και αν καμιά φορά δεν το σηκώνω είναι γιατί δεν αντέχω την συναισθηματική φόρτιση»

Όπως του λέει και ο γιατρός του άλλωστε, στην κατάστασή του, οι έντονες συγκινήσεις πρέπει να αποφεύγονται. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν ξέρει ακόμη αν θα καταφέρει να έρθει τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη όταν και προγραμματίζονται μια σειρά από φιλικά παιχνίδια για τον ίδιο. «Δεν ξέρω αν θα το αντέξω, Ειδικά να μπω στο Χαριλάου όπου έζησα τόσα, μετά από τόσα χρόνια. Ευχαριστώ από καρδιάς όλο τον κόσμο. Μικρούς και μεγάλους, όλους όσοι μου τηλεφωνούν. Οι προσευχές τους μου δίνουν δύναμη».

Εκεί που αλλάζει ο τόνος της φωνής του είναι όταν η κουβέντα πάει στους πολιτικούς και την υπόσχεση που είχαν δώσει στον 44χρονο σήμερα πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΡΗ να καταβάλλει η Πολιτεία τα χρήματα που έχασαν από το άρθρο 44. «Έχω πειστεί πλέον ότι οι πολιτικοί δεν έχουν συναισθήματα. Κάνουν πράγματα μόνο από συμφέρον. Έχουν περάσει έντεκα χρόνια από τότε. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω γιατί μπορεί να το μετανιώσω». 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags