31/05/11 - 20:37

Με Φερέιρα, νιάτα και χωρίς λεφτά...

Αυτό ήταν το μήνυμα που έστειλε στους οπαδούς του Παναθηναϊκού ο Αδαμάντιος Πολέμης μετά τη συνάντηση της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ. Διαβάστε τι είπε...

Με Φερέιρα, νιάτα και χωρίς λεφτά...
20.483views 0shares

Μετά από τη συνεδρίαση της διοικούσας επιτροπής που κράτησε περίπου 3,5 ώρες, τρία ήταν τα σημαντικά θέματα που  οι κκ.Πολέμης, Νίκας και Γόντικας συζήτησαν. Πρώτον, παραμένει ως τεχνικός ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, η ομάδα θα ανανεωθεί όσον αφορά τον μέσο όρο ηλικίας, και τρίτο (και κυριότερο ίσως...), οτι "δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια, όπως πριν από δύο χρόνια"...

«Είχαν προηγηθεί συζητήσεις κι έχουμε ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα της ομάδας. Αποφασίσαμε ομόφωνα την παραμονή του και εξετάζουμε την πρόσληψη ενός τεχνικού διευθυντή. Εντός της εβδομάδας θα έχει ληφθεί η απόφαση. Εξετάζουμε δύο περιπτώσεις», είπε αρχικά ο Πολέμης.

Θέλουμε τεχνικό διευθυντή. Έχουμε και Έλληνες και ξένους που έχουμε δει.

Ως προς το θέμα των μεταγραφών είπαμε σήμερα για όλα. Και για πωλήσεις. Όλα είναι θέμα προσφορών που θα πάρουμε. Όπως έχουμε δει παίκτες και για αγορά. Όταν τελειώνει ένα θέμα θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Δεν έχουν μπει λεφτά στο ταμείο, οπότε ο προγραμματισμός είναι χωρίς λεφτά.

Το θέμα των αγοραπωλησιών έχει να κάνει με τα οικονομικά, όπως ξέρετε δεν υπάρχουν άλλα χρήματα στο ταμείο. Αν γίνει κάποιο θαύμα και μπουν χρήματα στην ΑΜΚ θα δούμε.

Ο προπονητής έχει υπόψη τα οικονομικά ότι δεν υπάρχουν μεγάλα κεφάλαια, όπως πριν από 2 χρόνια. Θα μπουν νέοι παίκτες, ορεξάτοι, να έρχονται κάπου που ο Παναθηναϊκός θα τους δώσει βήμα να διακριθούν και ίσως μετά να παίξουν αλλού. Να μπουν νέοι και γρήγοροι για να παίξει η ομάδα επιθετικά.

Για την προετοιμασία θα πάμε στην Αυστρία 10 μέρες και εν συνεχεία θα επιστρέψουμε για να προετοιμαστούμε για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τον Μάτος έχουμε διαπραγματεύσεις. Εφόσον τα βρούμε με την ομάδα του θα το προχωρήσουμε.
Μιλησαμε και για τον Αμπντουν αλλά δεν καταλήξαμε κάπου και Έλληνες και αλλοδαπούς , δεν υπάρχει κάτι σε προχωρημένο στάδιο.

Μέχρι τις 30/6 και μέχρι τα μέσα Ιουλίου θα καλέσουμε νέο Δ.Σ για να βγει διοικούσα επιτροπή. Πρέπει να βαδίσουμε με αυτά που έχουμε. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα.

Θα έχουμε μια ομάδα πιο νέα σε ηλικία, να κάνουμε το κέντρο μας να βοηθήσει την επίθεση. Συμφωνήσαμε ότι δεν έπρεπε να κάνουμε αλλαγή στο θέμα του προπονητή».


 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ