31/05/11 - 22:12

Έχει παρασκήνιο το φλερτ ΠΑΟΚ, Μπόλονι

Αλήθεια, πώς άρχισε ο Μπόλονι να «παίζει» για τον ΠΑΟΚ; Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για κάποια ξαφνική επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος, ούτε για κάτι που έγινε τυχαία.

Έχει παρασκήνιο το φλερτ ΠΑΟΚ, Μπόλονι
49.537views 0shares

Υπάρχουν ένας, δυο άνθρωποι μέσα από τον ΠΑΟΚ που γνωρίζουν εδώ και τουλάχιστον τρία χρόνια το έργο του Μπόλονι. Από τότε που ήταν στην Σταντάρ Λιέγης. Έχουν μιλήσει μαζί του, έχουν βρεθεί στο Βέλγιο, έχουν παρακολουθήσει την δουλειά του κι έχουν άποψη από πρώτο χέρι.

Λέμε για συναντήσεις που τότε που έγιναν δεν είχαν καμία σχέση με ενδεχόμενη πρόσληψη του συγκεκριμένου προπονητή. Δεν «έπαιζε» καν τέτοιο θέμα εκείνες τις εποχές. Απλά, στην παρούσα φάση υπήρξαν άτομα στον ΠΑΟΚ που έβαλαν την συγκεκριμένη λύση στο τραπέζι. Και όντως ο Μπόλονι «άρεσε» σαν ιδέα στον Ζαγοράκη.

Η αξία και οι δυνατότητες του Μπόλονι, λοιπόν, έχουν καρατσεκαριστεί σε ανύποπτο χρόνο και δια ζώσης, όταν ο τεχνικός εργαζόταν με επιτυχία στην Σταντάρ. Γι’ αυτό και ο ΠΑΟΚ αν τελικά συμφωνήσει με τον προπονητή θα ξέρει πολύ καλά τι «αγοράζει». Δεν πηγαίνει στα τυφλά, δηλαδή. Γνωρίζει ότι αυτός ο προπονητής "ταιριάζει" γάντι στις ανάγκες της ομάδας.

Γι' αυτό και είναι πρώτη προτεραιότητα. Κι αν κάτσει η περίπτωση, έκατσε. Αν όχι, τότε ο ΠΑΟΚ θα πάει γι' άλλα...
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ