Facebook Pixel Λείπει η προσωπικότητα, ευτυχώς έχουμε… ΑΜΚΑ!
| 2015-11-22 22:55:00

Λείπει η προσωπικότητα, ευτυχώς έχουμε… ΑΜΚΑ!

Λείπει η προσωπικότητα, ευτυχώς έχουμε… ΑΜΚΑ!

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όλα! Για τον κακό ΠΑΟΚ, για το ξέσπασμα του Τούντορ, αλλά και για τα όσα έγιναν στην Λεωφόρο!

Ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε και αυτό το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Ήταν 100% η χειρότερη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στην φετινή περίοδο και σίγουρα θα μπορούσε να χάσει από τους Αγρινιώτες.

Ήταν ένα παιχνίδι όπου δεν «έφταιγε» ένα λάθος, ένας-δύο παίκτες, μία γραμμή, μία-δύο λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτος, κάκιστος, ανοργάνωτος, ασύνδετος και πολύ-πολύ άρρωστος. Αυτό που λένε «λίγος» ως ομάδα.

Είναι απλά τα πράγματα για τον Δικέφαλο και την αγωνιστική κρίση που περνάει. Πριν από 20 μέρες έπαιζε μία ομάδα με πολλά καλά στοιχεία, μερικές αδυναμίες, που πήρε κάποια σημαντικά αποτελέσματα, σύνολο το οποίο ικανοποιούσε με το ποδόσφαιρο που έπαιζε, κυρίως μέσα στην Τούμπα.

Στο ποδόσφαιρο όμως, όλοι πρέπει να κρίνονται ΚΑΙ στα δύσκολα. Τα οποία κάποια στιγμή έρχονται για όλες (σχεδόν) τις ομάδας. (Στην Ελλάδα υπάρχουν και ομάδες οι οποίες στα δύσκολα, έχουν άλλες αβάντες και σπρωξίματα και έτσι τα ξεπερνούν ανώδυνα).

Ήρθαν λοιπόν τα δύσκολα για τον ΠΑΟΚ, ειδικά με τον τρόπο που έχασε το παιχνίδι στην Τρίπολη, ξεκίνησε μία περίοδο κρίσης και τώρα αντί να συνέρχεται η ομάδα, κάθε εβδομάδα γίνεται όλο και χειρότερη.

Είναι ξεκάθαρο τι συμβαίνει και φυσικά το είπε ο Τούντορ. Το φωτογράφισε στις δηλώσεις του, για όποιον δεν κατάλαβε. Και κυρίως για όσους πανηγύριζαν το καλοκαίρι που ο ΠΑΟΚ αποκτούσε τον έναν νεαρό και άπειρο ποδοσφαιριστή, μετά τον άλλο!

«Δεν έχει πολλές προσωπικότητες αυτή η ομάδα».

Το γράφαμε σε κάθε κείμενο τις πρώτες εβδομάδες και αποδείχθηκε αρχικά με την διαφορά απόδοσης των εντός με τα εκτός έδρας παιχνίδια και τώρα έρχεται και αποκαλύπτεται στο 100% την περίοδο που το σύνολο πρέπει να διαχειριστεί μία κρίση.

Γι’ άνδρες ψάχνει ο Τούντορ που δεν θα κρύβονται και θα ψάχνουν πάντα δικαιολογίες, για παίκτες όπως ο Τζιόλης που ότι και να γίνει, όπου κι’ αν αναγκάζεται να παίξει, είναι πάντα κορυφαίος και παίρνει την πρωτοβουλία χωρίς να ψάχνει το γνωστό άλλοθι που ΠΑΝΤΑ αναζητούν οι ποδοσφαιριστές.

Αυτά όμως στον Δικέφαλο έπρεπε να τα σκεφτούν νωρίτερα… ΠΑΟΚ (με τέτοια πίεση) και τέτοια στέρηση επιτυχιών, δεν μπορεί να χτιστεί με τόσες λίγες προσωπικότητες.

(Φυσικά σε όλο αυτό το κλίμα, κρίνεται και ο ίδιος ο Τούντορ αν έχει την εμπειρία να αντιμετωπίσει μία δύσκολη κατάσταση. Γιατί… άλλο παίκτης και άλλος προπονητής να διαχειρίζεσαι 30 άτομα και ένα μεγάλο πρόβλημα. Αλλά για τον Τούντορ θα περιμένουμε και άλλο, για να δούμε πως θα αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Γιατί ο Τούντορ έβαλε καλές βάσεις το καλοκαίρι, αλλά πράγματι, τώρα στην κρίση, δυσκολεύεται ιδιαίτερα).

Κατά τα άλλα ευτυχώς… δίνουμε πλέον τον ΑΜΚΑ για να αγοράσουμε εισιτήρια στα γήπεδα και έχουμε ηρεμήσει από τα φαινόμενα βίας! Πολύ επιτυχημένη ιδέα… Ήταν πραγματικά το κλειδί για να αποφύγουμε έκτροπα!

Έρχεται τώρα και η κάρτα φιλάθλου για να συμπληρώσει τις… επιστημονικές λύσεις που σκέφτηκε το Ελληνικό κράτος για να μειώσει ή να εξαλείψει τα επεισόδια!

Κύριοι, όσο στην Ελλάδα ΚΑΝΕΙΣ δεν φοβάται ή δεν σέβεται την δικαιοσύνη, τόσο θα έχουμε αυτά που τώρα βιώνουμε σε κάθε επίπεδο.

Στον αθλητισμό κατά καιρούς έχουν τιμωρηθεί ομάδες, παίκτες, φίλαθλοι, οπαδοί, ποδοσφαιριστές. Έλα όμως που το μίσος συνεχίζει να δημιουργεί τέτοια απαράδεκτα επεισόδια όπως τα χθεσινά. Ένας από τους λόγους, αφορά κι’ εκείνους –τους πλούσιους- που μένουν ατιμώρητοι εδώ και χρόνια. Αυτούς που παρανομούν και κερδίζουν τόσα και τόσα χρήματα μέσα από διαδικασίες που έχουν αποδειχθεί στην συνείδηση ΟΛΩΝ όσων βλέπουν και δεν έχουν οικονομική εξάρτηση από τους πλούσιους…

Πώς γίνεται αυτό το πράγμα; Ένας Μπέος την «πλήρωσε» για κάποιο διάστημα και… αυτό ήταν.

Πάρτε το χαμπάρι. Ο Έλληνας βλέπει κι’ αισθάνεται αδικία για το ότι κάποιοι δυνατοί που κατηγορούνται για τα μισά αδικήματα του ποινικού κώδικα μένουν ατιμώρητοι και συνεχίζουν την δράση τους. Έτσι έρχονται τα ξεσπάσματα, που προφανώς είναι απαράδεκτα.

Ακόμη και τώρα που ζούμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση, για όλο το ποδόσφαιρο και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, έρχονται τιμωρίες για πολλούς και διάφορους. Και έτσι πρέπει για όσους παρανομούν και προκαλούν τέτοια αίσχη όπως τα χθεσινά. Δεν γίνεται όμως να είμαστε σκληροί και αμείλικτοι μόνο για όσους παρανόμησαν ένα απόγευμα στην Λεωφόρο… Για κάποιους ουσιαστικά αδύναμους, χωρίς «κονέ», χωρίς λεφτά, χωρίς γνωριμίες σε κομβικές θέσεις, ακόμη και σε αυτούς που έπρεπε να είναι απόλυτα ανεξάρτητοι, για να αποδίδουν δικαιοσύνη.

Η αυστηρότητα και οι νόμοι ΠΡΕΠΕΙ να ισχύουν για όλους! Για μικρούς και μεγάλους. Ακόμη και γι’ αυτούς που κρίνουν και δεν μπορεί να είναι ανεξέλεγκτοι αναπτύσσοντας σχέσεις- επαφές με τους κατηγορούμενους…

Δικαιοσύνη λοιπόν για όλους… Όχι μόνο για τους αδύναμους στις κερκίδες.

Πηγή: gazzetta.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags