Facebook Pixel Γκαγκαλούδης: "Εκφράζω την άποψή μου για τον διαιτητή όπως γουστάρω"!
| 2015-11-23 21:28:00

Γκαγκαλούδης: "Εκφράζω την άποψή μου για τον διαιτητή όπως γουστάρω"!

Γκαγκαλούδης: "Εκφράζω την άποψή μου για τον διαιτητή όπως γουστάρω"!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης σε συνέντευξη του πήρε θέση για το περιβόητο στάτους για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως ήταν ατυχέστατο γιατί είχε λάθος ενημέρωση.

Ο άσος της Λιβαδειάς, Γιάννης Γκαγκαλούδης μίλησε στον "Sport 24 Radio 103,3" και πήρε θέση για το περιβόητο στάτους για το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για το τι τον κρατάει σε εγρήγορση:
"Καταρχάς, όποιος παίζει μπάσκετ για να αποδείξει σε κάποιον κάτι είναι προτιμότερο να σταματήσει. Όλοι οι μπασκετμπολίστες είμαστε τυχεροί γιατί κάναμε το χόμπι μας επάγγελμα. Εγώ παίζω μπάσκετ γιατί το χαίρομαι. Θα παίξω μπάσκετ όσο το χαίρομαι. Ένα-δύο, πέντε χρόνια".

Για το στάτους το facebook: "Δεν το έσβησα αμέσως, το έσβησα μετά από μία ώρα".

Για το αν θα πάει στο συλλαλητήριο της Λεωφόρου: "Δεν έχω κανένα λόγο να πάω στο συλλαλητήριο".

Για το περιβόητο στάτους και τη θέση του: "Για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους. Μπορεί να είμαι τρελός και παλαβός, αλλά δεν έχω επικροτήσει τη βία ούτε μία φορά στη ζωή μου. Εκφράζω την άποψή μου για τον διαιτητή με τον τρόπο που γουστάρω εγώ. Δεν είπα πότε ότι καλά έκανε κι έπεσε η φωτοβολίδα. Απλά αναρωτήθηκα γιατί ο διαιτητής αποφάσισε να ματαιώσει το παιχνίδι 2,5 ώρες αργότερα.

Έχω φάει φωτοβολίδα ως παίκτης σε κλειστό γήπεδο και ξέρω πως είναι. Θέλω να διευκρινίσω γιατί ζήτησα συγγνώμη. Πρώτον, γιατί είναι ανεπίτρεπτο να χτυπάνε παίκτες, σε όποια ομάδα κι αν παίζουν. Δεύτερον, το γεγονός ότι Παναθηναϊκός βρίσκεται σ' αυτό το χάλι δεν φταίω ούτε εγώ, ούτε εσύ, ούτε κανένας άλλος. Διάβασα για εισαγγελείς κλπ. Ήταν ατυχέστατο αυτό που έγραψα γιατί είχα λάθος ενημέρωση. Καλό θα ήταν να σταματήσουν να ασχολούνται μαζί μου".

Ενώ αναφέρθηκε στις selfies των παικτών του Ολυμπιακού: "Θα ήθελα όμως να κάνω μία ερώτηση. Την ίδια ημέρα στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, γύρω στις 9-9.30 κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού με τους ανθρώπους της ομάδας πήγαν στη Θύρα 13 και τραβούσαν selfies. Το θεωρείτε λογικό; Αν εκείνη την στιγμή έσπαγε μία πόρτα, από αυτά τα πρεζάκια που διαλύουν τα πάντα και δεν βλέπουν μπροστά τους, θα έφταιγε ο κόσμος; Για να μην τα ρίχνουμε όλα στον κόσμο".

Τέλος, για την αγάπη του στον Παναθηναϊκό: "Το ότι είμαι Παναθηναϊκός και άρρωστος Παναθηναϊκός είναι γούστο μου και καπέλο μου. Σ' όποιον δεν αρέσει... κολοκυθόπιτα. Απλά, ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη σ' όποιους πήραν στραβά την τοποθέτησή μου γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags