Facebook Pixel Η πρόβλεψη του Τζέραρντ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-11-25 01:45:00

Η πρόβλεψη του Τζέραρντ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η πρόβλεψη του Τζέραρντ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

O Άγγλος σούπερ σταρ σχολίασε στην τηλεόραση την επόμενη αγωνιστική, Ολυμπιακός - Άρσεναλ, στο Καραϊσκάκη, αφήνοντας άφωνους τους Άγγλους με την εκτίμηση που έκανε!

Αν και οι περισσότεροι πλέον θεωρούν φαβορί την Άρσεναλ για το τελευταίο ματς του ομίλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" και προφανώς και για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, υπάρχουν αρκετοί, ακόμα και στην Αγγλία, που έχουν αντίθετη άποψη.

Ένας από αυτούς είναι και ο παλιός άσος της Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος μιλώντας για ματς του Φαλήρου σε δύο εβδομάδες, τόνισε πως δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για το πόσο μπορεί να τα καταφέρει η Άρσεναλ μέσα στην έδρα της ελληνικής ομάδας.

"Δεν είμαι σίγουρος αν η Άρσεναλ με τους διαθέσιμους παίκτες είναι ικανή να πάει εκεί και να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει για να προκριθεί. Πιστεύω πως χρειάζονται κάποιους παίκτες να επιστρέψουν από τραυματισμούς, τουλάχιστον για να είναι στον πάγκο, καθώς αυτό το παιχνίδι μπορεί να είναι από εκείνα που κρίνονται στο νήμα", δήλωσε ο θρύλος της Λίβερπουλ σχολιάζοντας σε αγγλική εκπομπή τα αποτελέσματα του Champions League.

Ιδού και το βίντεο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ AKOMA:

Έτσι προκρίνεται ο Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags