Facebook Pixel Το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου για την 4άρα!
Ποδόσφαιρο
| 2015-11-25 13:50:00

Το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου για την 4άρα!

Το σχόλιο του Μπάμπη Χριστόγλου για την 4άρα!

Ήταν αψηλοί, έπεφτε και χιόνι...

Πού να πηδήξεις να τους φτάσεις δαύτους. Δύο μέτρα έμοιαζαν ο καθένας. Βάλε και τις γλίστρες από το χιόνι που έπεφτε. Δεν υπήρχε σωτηρία.

Με ένα γκολ χάρισμα δικό σου κι άλλο ένα να τους το δίνει ο ρέφερις αν και ήταν οφσάιντ τι μπορείς να κάνεις; Μόνο να αρχίσεις να παίζεις το σύστημα σταυρός. Κάνεις, δηλαδή, το σταυρό σου και εύχεσαι να μην πάθεις καμία χοντρή ζημία. Εντάξει χωνεύονται τα 4 αν αναλογιστείς ότι τα έφαγες από διαστημική ομάδα.

Διότι τέτοια είναι η Μπάγερν. Παίζει να είναι αυτή τη στιγμή μαζί με την Μπαρτσελόνα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Άλλο αυτό που έπαθε η Ρόμα. Γι” αυτό σας λέω, δίνουμε τα χέρια και πάμε παρακάτω. Αυτοί οι μπαγάσηδες ακόμα και όταν έμειναν με 10 δεν σε άφηναν να το πάρεις πρέφα. Σε ανάγκαζαν να τους μετράς για να δεις αν βγήκε ή όχι αυτός που έφαγε την κόκκινη κάρτα. Και άμα λάχει το ρίχνουμε και στην τρελίτσα: αμολάμε ότι ο Παναθηναϊκός μας το έκανε επίτηδες, δεν ήθελε δηλαδή να παίξουμε για να πάμε χωρίς ρυθμό στη Γερμανία και πάμε παρακάτω.

Τέλος πάντων, σήμερα είναι γιορτή: γιορτάζει ο Άι Πικραμένος. Πανηγυρίζουν οι στερημένοι και κάθε λογής κομπλεξικοί επειδή ο Ολυμπιακός έφαγε 4 γκολ από την Μπάγερν. Ας είναι όμως. Θέλω να τους δω τι θα κάνουν και τι θα λένε τις βραδιές που ο Θρύλος θα κάνει ό,τι έκανε μέχρι χθες. Γιατί η ευρωπαϊκή χρονιά της ομάδας έχει ακόμα πολύ ψωμί. Κακά τα ψέματα μάγκες.

Είναι τεράστια υπόθεση αυτό που έχει καταφέρει η ομάδα του Σίλβα. Μια αγωνιστική πριν το τέλος έχει την Άρσεναλ γερά από κάτω και την περιμένει στο Καραϊσκάκης για να την πετάξει έξω.

Κι εκεί δεν έχει ψηλούς, ούτε χιονίζει. Εκεί προσκυνούν η Γιουβέντους, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπενφίκα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να θυμηθώ μερικές και φυσικά – όχι μία φορά – η Άρσεναλ!

Πηγή: Sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags