Facebook Pixel Μη διαβάσετε τίποτα άλλο! Να η είδηση της ημέρας!
| 2015-11-27 13:15:00

Μη διαβάσετε τίποτα άλλο! Να η είδηση της ημέρας!

Μη διαβάσετε τίποτα άλλο! Να η είδηση της ημέρας!

Το μεγάλο θέμα έρχεται από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Το διαβάζουμε ξανά και ξανά και δεν το πιστεύουμε. Ποιον παικταρά της ετοιμάζεται να πουλήσει η Ένωση; Ένα σοκ θα το πάθετε!

Είναι από τις ειδήσεις που σου τραβάνε με τη μία το ενδιαφέρον. Δεν μπορείς να την αγνοήσεις και να μην τη σχολιάσεις. Αν, βέβαια, πείσεις πρώτα τον εαυτό σου ότι πρόκειται για αληθινό ρεπορτάζ.

Αναφερόμαστε σε αυτό που γράφεται σήμερα στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ από εφημερίδα που συνήθως έχει καλή ενημέρωση στο "κιτρινόμαυρο" ρεπορτάζ. Ότι, δηλαδή, η Ένωση ετοιμάζεται να πουλήσει τον... Μακόλεϊ Κρισάντους!

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, δεν έχουμε καμία όρεξη για αστεία και τρολαρίσματα. Έτσι όπως σας το λέμε είναι. Υπάρχει ενδιαφέρον (και μάλιστα από δύο ομάδες του εξωτερικού) για τον αγαπημένο "Μάκη" των οπαδών της ΑΕΚ. Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό αλλά είναι πραγματικότητα: υπάρχει κάποιος που... πληρώνει για να αγοράσει τον επιθετικό της Ένωσης! 

Αν δεν είναι αυτή η είδηση της ημέρας, αν όχι της χρονιάς, τότε ποια είναι; Το κακό, βεβαίως, είναι ότι αν επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, την επομένη της πώλησης Κριστάντους, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα είναι, πια, φτωχότερο. Θα χάσει πολύ από τη λάμψη που του προσέφετε απλόχερα ο πολυτάλαντος "Μάκης". Θα την αντέξουν οι οπαδοί της ΑΕΚ τέτοια απώλεια;;; 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags