Facebook Pixel Καλύπτει Σιμιτζόγλου η Ένωση Εισαγγελέων
| 2015-11-27 18:56:00

Καλύπτει Σιμιτζόγλου η Ένωση Εισαγγελέων

Καλύπτει Σιμιτζόγλου η Ένωση Εισαγγελέων

Η κριτική που δέχτηκε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ, Κ. Σιμιτζόγλου, με αφορμή την δίωξη που άσκησε σε βάρος του ΠΑΟ για εκτεταμένα επεισόδια στην Λεωφόρο, προκάλεσε την επίσημη αντίδραση της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος.

Μέσω ανακοίνωσης το Δ.Σ. της Ενωσης κάνει λόγο για στοχευόμενες μεθοδεύσεις αβάσιμης κριτικής προς το πρόσωπο του υπεύθυνου πειθαρχικών διώξεων της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για τις στοχευμένες – μέσω αναφορών στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο – μεθοδεύσεις δημοσιοποίησης αβάσιμης κριτικής, σχετικά με τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα στην υπόθεση του αγώνα μεταξύ των ΠΑΕ «Παναθηναϊκός» και «Ολυμπιακός», την 21-11-2015.

Υπογραμμίζεται ότι τα αποτελούμενα από εν ενεργεία εισαγγελείς διωκτικά και πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο., καλύπτονται από συνταγματικές εγγυήσεις ανεξαρτησίας και επιτελούν το καθήκον τους σύμφωνα με το νόμο, ανεπηρέαστα από εξωγενείς -άσχετους με το δικαστικό έργο τους - παράγοντες.

Το έργο τους αυτό επιτελούν με σοβαρότητα και πλήρη συναίσθηση του θεσμικού τους ρόλου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags