Facebook Pixel Ξέσπασε με 5άρα ο Ολ.Βόλου!
| 2015-11-27 19:15:00

Ξέσπασε με 5άρα ο Ολ.Βόλου!

Ξέσπασε με 5άρα ο Ολ.Βόλου!

Την πιο επιβλητική του εντός έδρας νίκη, πέτυχε ο Ολυμπιακός Βόλου που επικράτησε με 5-1 του Πανελευσινιακού, στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Football League.

Στις νίκες έπειτα από δύο αγωνιστικές και δη με εμφατικό τρόπο, επέστρεψε ο Ολυμπιακός Βόλου. Το συγκρότημα του Σούλη Παπαδόπουλου μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι απ΄ότι οι φιλοξενούμενοι και στο 24΄ άνοιξε το σκορ χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ντεπέτρις, έπειτα από χέρι του Τσίγκρου, το οποίο αρχικά ο διαιτητής υπέδειξε ως φάουλ, αλλά στη συνέχεια έδειξε την άσπρη βούλα. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή και όντα πλέον απελευθερωμένοι από το όποιοι πιθανό άγχος, οι «ερυθρόλευκοι», κατάφεραν στο 37΄ να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους χάρη σε σουτ του Γουόρντεν.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μπουν εκ νέου στο παιχνίδι χάρη στο σουτ του Μπλάνκο στο 44΄, ο Ντεπέτρις όμως στο αμέσως επόμενο λεπτό με το δεύτερο του προσωπικό γκολ, έκανε το 3-1 αποτέλεσμα το οποίο και διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη οι Θεσσαλοί μπήκαν αποφασισμένοι στο παιχνίδι προκειμένου να καθαρίσουν για τα καλά την υπόθεση νίκη, κάτι το οποίο θα μπορούσε να είχε συμβεί στη φάση του 70΄ το σουτ όμως του Λεόν σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Μανιάτη.

Στο 72΄το συγκρότημα της Μαγνησίας κέρδισε πέναλτι, φάση στην οποία η ομάδα του Θανάση Δημόπουλου έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Ανδρίκου. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Λεόν ο οποίος και ευστόχησε, ανεβάζοντας με τον τρόπο αυτό τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το υπάρχον αποτέλεσμα θα ήταν το τελικό του αγώνα ο Τσιλιγκίρης με πλασέ στο 91΄ ήταν αυτός που διαμόρφωσε με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Στρατηλάτης, Γκουγκούδης, Αρβανίτης, Ντάσιος (53' Νικολόπουλος), Μπουτζίκος, Φερνάντες (78' Κυζιρίδης), Νάστος, Ντεπέτρις, Λεόν, Γουόρντεν. Διαμαντόπουλος (46' Τσιλιγκίρης).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Γκεμίσης (65' Δημόπουλος), Παληγεώργος, Μποτωνάκης, Ανδρίκος, Κακκαράς, Κορνελάτος (46' Γιαννιτσάνης), Λίτσος, Τσίγκρος, Πλαβούκος (52' Βιγιαφάνε), Μπλάνκο.

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags