Facebook Pixel Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Άρης
| 2015-11-29 18:02:00

Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Άρης

Ζορίστηκε αλλά νίκησε ο Άρης

Οι "κίτρινοι" αντιμετώπισαν δυσκολίες με τον Καμπανιακό στο "Κλ.Βικελίδης" και τελικά τη λύση έδωσε ο Τάτος που διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 84`

Ο Καμπανιακός έβαλε δύσκολα στον Αρη, όμως οι "κίτρινοι" στο τέλος ήταν αυτοί που χαμογέλασαν και πάλι και συνέχισαν το νικηφόρο τους σερί στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και αύξησαν τη διαφορά τους από τους διώκτες τους στους εννιά βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι κόντρα στη ροή του αγώνα, πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 11' με τον Κουντουρά με απευθείας εκτέλεση κόρνερ να αιφνιδιάζει τον Σιδεράκη. Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία ευκαιρία του Καμπανιακού, αφού ο Αρης πίεσε και έψαξε την ισοφάριση.

Αυτή άργησε ωστόσο να έρθει παρά τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, όμως στο 43' ο συνήθης ύποπτος Καπνίδης, έδωσε τη λύση, αφού ήταν στη σωστή θέση και πήρε το "ριμπάουντ" έπειτα από το σουτ του Ντούνη.

Το 1-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα ήταν ίδια. Ο Αρης, είχε κλείσει τους φιλοξενούμενους στα καρέ του, όμως η λύση, ήρθε επτά λεπτά πριν το φινάλε με τον Τάτο, να σκοράρει με έναν όχι και τόσο συνηθισμένο γι' αυτόν τρόπο. Δηλαδή με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Κυβελίδη.

Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης (65΄Κυβελίδης), Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο (17΄λ.τρ. Βουτσιάς), Πόι, Ιντζίδης, Καπνίδης, Τάτος, Ντούνης (80΄Κόκε)

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης, Γαβανάς, Δουρμούσης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος (67΄Αδριανόπουλος), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (75΄Πετρούσης), Πασιαλής (58΄Μαυρίδης)

Πηγή: sdna.gr 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags