Facebook Pixel Πού πάει ο Μιλοβάνοβιτς;
| 2015-12-03 16:21:00

Πού πάει ο Μιλοβάνοβιτς;

Πού πάει ο Μιλοβάνοβιτς;

Ο Γκουστάβο Πογέτ το ξεκαθάρισε στην πρόσφατη συνάντηση γνωριμίας που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ ότι κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου που ακολουθεί, η Ένωση θα ενισχύσει το ρόστερ της. 

Το δεδομένο είναι ότι οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν καταλήξει στο ότι θα αποκτηθεί παίκτης για τη γραμμή κρούσης και μένει να αποφασιστεί αν θα είναι επιθετικός περιοχής ή εξτρέμ ή ενδεχομένως να γίνει διπλή κίνηση με παίκτες που θα καλύψουν και οι δύο αυτές θέσεις.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του enwsi.gr τις επόμενες μέρες ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σκέφτεται να εντείνει τις επαφές του με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, προκειμένου να έχει έτοιμες λύσεις όταν του ζητηθεί από τον προπονητή. Για τον λόγο αυτό, ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης σχεδιάζει να πραγματοποιήσει ταξίδι στο εξωτερικό για να παρακολουθήσει από κοντά συγκεκριμένα παιχνίδια και φυσικά συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι υπό προϋποθέσεις πληρούν τα κριτήρια που θέτουν οι «κιτρινόμαυροι».

Το ταξίδι του Μιλοβάνοβιτς είναι πολύ πιθανό να γίνει στην Ιβηρική Χερσόνησο (Ισπανία και Πορτογαλία), όπου όπως είναι γνωστό, ο τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου διατηρεί άριστες σχέσεις με ομάδες και μάνατζερ από την θητεία του στη Λας Πάλμας, πριν συνεργαστεί με την ΑΕΚ.

Φυσικά στα υπόψιν των ανθρώπων της Ένωσης για την κορυφή της επίθεσης παραμένει πάντα ο Λεονάρντ Κουέκε, την περίπτωση του οποίου σας αποκάλυψε το enwsi.gr και δείχνει να αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags