Facebook Pixel Ο Φερέιρα έχει παραστάσεις...
| 2011-06-01 18:38:00

Ο Φερέιρα έχει παραστάσεις...

Ο Φερέιρα έχει παραστάσεις...

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει την παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό είναι το θέμα συζήτησης ανάμεσα στον κόσμο της ομάδας τον τελευταίο καιρό. Η αλήθεια είναι ότι η παραμονή του πέρασε μέσα από χίλια μύρια κύματα. Κλονίστηκε στο τέλος του πρωταθλήματος, όταν η ομάδα έδειχνε σημεία αποσύνθεσης, αλλά έγινε η ανατροπή και αποφασίστηκε η παραμονή του όταν τελικά η ομάδα εξασφάλισε τον μόνο στόχο που της είχε απομείνει μετά την απώλεια του νταμπλ δηλαδή την έξοδο στα προκριματικά του τσάμπιονς λιγκ.

Γενικά στους διοικούντες υπήρχε εκτίμηση στον προπονητή Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και λογικό μου φαίνεται για έναν άνθρωπο που έχει πάρει τρία πρωταθλήματα , δύο νταμπλ και δύο σούπερ καπ Πορτογαλίας με την Πόρτο την οποία από το 2006 έως το 2010 την "εφτιαξε" μία σύγχρονη ομάδα. Απλά εκεί υπάρχει υπομονή εδώ όχι. Αν μη τι άλλο ο Φερέιρα πήρε μία δεύτερη ευκαιρία, που εδικαιούτο. Είναι ένας προπονητής με κύρος που ήρθε στην μέση της χρονιάς με τον Παναθηναϊκό σε αποσύνθεση από ένα σημείο και μετά και χωρίς να έχει κάνει αυτός τις επιλογές.

Δέχθηκε πόλεμο στην διάρκεια της σεζόν και άκουσε κάποιους ....φαντασιόπληκτους να τον κατηγορούν, ότι βάζει παίκτες ανάλογα με τα γούστα των παραγόντων της εξέδρας και των δημοσιογράφων.... Αλλά στην Ελλάδα είμαστε και ο καθένας λέει ότι θέλει και κυρίως κρίνεται από αυτά που λέει. Εγώ εδώ και καιρό έχω πει ότι ο προπονητής Φερέιρα είναι καλός προπονητής με έργο στα χρόνια της καριέρας του.

Επίσης, αυτό που είπα, ήταν ότι στην διαχείριση στα αποδυτήρια είχε πρόβλημα ειδικά όταν έμεινε μόνος του. Με δεδομένο ότι τώρα θα έχει άνθρωπο δίπλα του πιστεύω ότι ήταν σωστή η επιλογή της παραμονής του. Και του χρόνου θα μπορούμε να τον κρίνουμε διαφορετικά , αφού αυτός θα κάνει και την προετοιμασία και τις επιλογές.

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags