Facebook Pixel Συζήτησαν για ρόλους και... προπονητή
| 2011-06-01 18:43:00

Συζήτησαν για ρόλους και... προπονητή

Συζήτησαν για ρόλους και... προπονητή

Μετά από μιάμιση ώρα ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πραγματοποιήθηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Τούμπας.

Μέσα σε αυτό το συμβούλιο που συμμετείχαν όλοι οι παράγοντες της ομάδας εκτός του Σπύρου Μηλιωρίδη, έγιναν συζητήσεις για τους ρόλους που θα αναλάβουν οι σύμβουλοι. Ο καθένας έχει κάνει μέσα από κατ΄ ιδίαν συζητήσεις τις δικές του προτάσεις στον πρόεδρο της ΠΑΕ (όπως ο Παναγιώτης Ραπτόπουλος που μίλησε για το ΠΑΟΚ action) και την επόμενη εβδομάδα θα τελειώσει το ζήτημα με συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

Από εκεί και πέρα έγινε συζήτηση για το θέμα προπονητή και τις εξελίξεις που παρουσιάζει, ενώ οι παράγοντες του ΠΑΟΚ συζήτησαν και για την ανάγκη αλλαγών στην ποδοσφαιρική ομάδα, με παίκτες που θα έχουν μεγάλη δίψα για ποδόσφαιρο και διακρίσεις…

Μία από τις αποφάσεις που πάρθηκε έχει να κάνει με τα πρακτικά του κάθε συμβουλίου που θα κρατούνται και θα υπογράφονται από όλους τους παράγοντες.

Μετά το τέλος της διαδικασίας όλοι οι παράγοντες του ΠΑΟΚ παρέμειναν στην Τούμπα όπου και παρακολουθούν φιλικό αγώνα της νέας δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου. Αμέσως μετά όλοι μαζί θα κατευθυνθούν για το κλειστό γήπεδο μπάσκετ όπου θα παρακολουθήσουν τον αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης.

Πηγή: paok24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags