Facebook Pixel «Εχει τρέξιμο και ξύλο η Γ΄ Εθνική»
| 2015-12-04 19:29:00

«Εχει τρέξιμο και ξύλο η Γ΄ Εθνική»

«Εχει τρέξιμο και ξύλο η Γ΄ Εθνική»

Για τις συνθήκες που επικρατούν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μίλησε ο Ανδρέας Τάτος. Ο αρχηγός του Αρη, δεν έκρυψε την επιθυμία να συνεχίσει στην ομάδα μέχρι τη Superleague, ώστε να ξαναζήσει με την κίτρινη φανέλα αυτά που έζησε κατά την τελευταία του θητεία στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη media day του Αρη:

Για το αν υπάρχει ασφάλεια και σιγουριά στην ομάδα με τη διαφορά που έχει πάρει ο Άρης:
«Δεν υπάρχει σιγουριά. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας, έχουμε καλό ρόστερ και βγαίνει στο γήπεδο. Έχουμε συμπληρώσει τρεις μήνες μαζί, ξέρουμε τι θέλουμε κι ελπίζω η συνέχεια να είναι ανάλογη μέχρι το τέλος”.

Για τη ‘’χημεία’’ των παικτών: “Υπάρχει χημεία μεταξύ μας και καλή συμπεριφορά. Αυτό φαίνεται και βοηθάει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Για τα δεδομένα της Γ’ Εθνικής και το αν έχει προσαρμοστεί: «Έχω παίξει και στις χαμηλές κατηγορίες, δεν ξεκινήσαμε όλοι από ψηλά. Είναι μία δύσκολη κατηγορία, έχει πολύ τρέξιμο και ξύλο. Όλα όμως είναι μέσα στο πρόγραμμα. Για μας, οι αγώνες εντός έδρας είναι πιο εύκολοι, εκτός έδρας αντιμετωπίζουμε κάποιες δυσκολίες. Αυτό που μετράει είναι τα αποτελέσματα, κερδίζουμε κι αυτό έχει σημασία».

Για το πως αισθάνεται στον Άρη και το κίνητρό του να έρθει στη Γ’ Εθνική: «Για να έρθει κάποιος στη Γ’ Εθνική πρέπει να έχει κάποιο κίνητρο. Ξέρω μέσα μου τι αισθάνομαι για τον Άρη και είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ».    

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags