Facebook Pixel «Φυσικά και θέλω να επιστρέψω»
| 2015-12-04 22:59:00

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψω»

«Φυσικά και θέλω να επιστρέψω»

Ανοιχτό άφησε ο Φρανσίσκο Χαβίτο το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Αρη, εκφράζοντας για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να φορέσει ξανά την φανέλα της ομάδας.

Ο Ισπανός εξτρέμ φιλοξενήθηκε στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air», κάνοντας ένα φλας μπακ στις μεγαλύτερες στιγμές που έζησε με τους «κίτρινους».

Για την παρουσία του στον Πανθρακικό:«Τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Εχουμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά προσπαθούμε και δουλεύουμε σκληρά».

Για την ζωή στην Ελλάδα:«Είμαι περίπου δέκα χρόνια εδώ. Αισθάνομαι και λίγο Ελληνας. Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας μου, το έχω περάσει εδώ».

Για το αν σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα, αφού σταματήσει το ποδόσφαιρο: «Είναι νωρίς ακόμα για να το σκεφτώ. Οπου υπάρχει δουλειά. Δεν έχω πρόβλημα πάντως να μείνω και εδώ. Σε μένα και στην οικογένεια μου, αρέσει πολύ η Ελλάδα».

Για την θητεία του στον ΑΡΗ: «Εζησα πολλά πράγματα. Πάντα κρατάω τα καλά. Εκανα πολλούς φίλους και μεγάλωσα σαν άνθρωπος. Εκανα οικογένεια εδώ. Αγαπάω τον ΑΡΗ όπως και την Θεσσαλονίκη».

Για το αν βλέπει στο ίντερνετ τις ευρωπαϊκές επιτυχίες του ΑΡΗ, με αφορμή και την πρόσφατη επέτειο από την νίκη στην Μαδρίτη, επί της Ατλέτικο:«Τα βλέπω συνέχεια. Χαμογελάω με αυτά. Ηταν ιδιαίτερες στιγμές για μένα. Με κάνει χαρούμενο που ο κόσμος χαίρεται με την δουλειά μου».

Για τα γκολ που ξεχωρίζει με τον ΑΡΗ: «Με την Ατλέτικο και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, είναι ξεχωριστά, όπως φυσικά και εκείνο με την Ρεάλ Σαραγόσα. Οταν γυρίσαμε, δεν πίστευα εκείνο που γινόταν στο αεροδρόμιο από τους φίλους της ομάδας».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον ΑΡΗ: «Μίλησα το καλοκαίρι με κάποιους. Περίμενα και έχασα την ευκαιρία να πάω σε κάποιες ομάδες. Δεν μπορούσα να περιμένω πολύ, για αυτό και επέλεξα τον Πανθρακικό. Φυσικά θέλω να επιστρέψω στον ΑΡΗ, γιατί πέρασα πολύ όμορφες στιγμές».

Για τον Εκτορ Κούπερ, με τον οποίο συνεργάστηκε σε ΑΡΗ και Ορντουσπόρ: «Είναι πολύ καλός προπονητής, δουλεύει πολύ καλά και τον πιστεύω».

Για το κατά πόσο παρακολουθεί την πορεία του ΑΡΗ φέτος:«Παρακολουθώ πάντα τι κάνει. Οποτε μπορώ, βλέπω και τα παιχνίδια, αν και είναι δύσκολο τις περισσότερες φορές».

Για το αν σκέφτεται να βρεθεί κάποια στιγμή στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: «Είναι λίγο δύσκολο λόγω χρόνου, Αμα μπορέσω όμως, εννοείται ότ θα έρθω».

Για την επιστροφή του Κόκε στον ΑΡΗ:«Βοηθάει την ομάδα με την ποιότητα που έχει. Δίνει και ένα κίνητρο στον κόσμο για να δει την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags