Facebook Pixel "Δεν συμμετείχαμε, αλλά ικανοποιηθήκαμε"
| 2011-06-01 20:38:00

"Δεν συμμετείχαμε, αλλά ικανοποιηθήκαμε"

"Δεν συμμετείχαμε, αλλά ικανοποιηθήκαμε"

Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την ικανοποίηση της για για την απόφαση παραμονής της στην Σούπερ Λιγκ. Παράλληλα όμως επεσήμανε πως δεν συμμετείχε στις δίκες εναντίον του Ηρακλή, παρά μόνο όταν άρχισε η συζήτηση για τις πλαστές ενημερότητες...

Αναλυτικά:

"Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ αισθάνεται ικανοποίηση από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Η ομάδα μας δεν έχει τίποτα εναντίον καμίας ομάδας και κυρίως εναντίον ενός σωματείου με την ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ.

Αυτό το αποδείξαμε και στην πράξη, όπου δεν συμμετείχαμε ΠΟΥΘΕΝΑ καθ' όλη τη διάρκεια των προβλημάτων που αντιμετώπισε ο ΗΡΑΚΛΗΣ με το θέμα της αδειοδότησης σε πρώτο και δεύτερο βαθμό.

Από τη στιγμή όμως που προέκυψε το θέμα των πλαστών εγγράφων είμαστε υποχρεωμένοι να προασπίσουμε τα καλώς νοούμενα ένομα συμφέροντα μας και κυρίως την άποψη ότι όταν μία ομάδα της Super League δεν δικαιούται να συμμετέχει στο επόμενο πρωτάθλημα τη θέση της πρέπει να καταλαμβάνει ομάδα της Super League, γιατί απλούστατα αυτή ήταν που είχε υποστεί τις συνέπειες της όποιας παραβατικότητας.

Οι θετικές αυτές εξελίξεις σε καμία περίπτωση δεν θα καλύψουν «κάτω από το χαλί» τα προβλήματα της ομάδας μας και από αύριο αρχίζει ο προγραμματισμός για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο, με στόχο να μην έχει ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρόμοια προβλήματα στο μέλλον".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags