Facebook Pixel Και στο Γιουρόπα θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα
| 2015-12-10 01:47:00

Και στο Γιουρόπα θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα

Και στο Γιουρόπα θα είναι ωραία με τον Θρύλο για παρέα

Ο "Μπαμ και Κάτω" κοιτάζει μπροστά και βλέπει ομάδες υποψήφιες για... μεζέ

Τα έλεγε ο Κωστής στο ραδιόφωνο και τον κατηγορούσαμε ότι το κάνει για το γούρι: με εννιά ποντάκια ο Ολυμπιακός δεν περνά από τον όμιλο. Θέλει δέκα ή παραπάνω για να προκριθεί στους «16». Κάτι που επιβεβαιώθηκε και απέναντι στην Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός αν και είχε ένα κάρο ευνοϊκά αποτελέσματα να ψάξει δεν την πάλεψε απέναντι στους Λονδρέζους, έχασε με ευκολία και τερμάτισε τρίτος στον όμιλο. Και την πάτησε παρά το γεγονός ότι μπήκε στο γήπεδο με τη σωστή νοοτροπία. Οι παίκτες του έδιναν μάχες στη μεσαία γραμμή, έκλεβαν μπάλες και δεν άφηναν την Άρσεναλ να γίνει πολύ πιεστική. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι μέχρι το 30′ οι κανονιέρηδες περιορίστηκαν σε δύο φάσεις: ένα δοκάρι και το γκολ του Ζιρού.

Ενθαρρυντική ήταν η εικόνα της ομάδας και μετά το 0-1. Ο Ολυμπιακός τσίμπησε λίγο την ένταση, έψαξε την ισοφάριση αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τις επιθέσεις του. Και αντί για το 1-1 ήρθε γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο το 0-2. Το καταλάβαινες πια ότι το πράγμα στραβώνει επικίνδυνα. Σ” εκείνο το σημείο τα πόδια των παικτών του Σίλβα πρέπει να ήταν πιο βαριά από ποτέ. Άντε να βρεις κουράγιο να απαντήσεις. Παρ” όλα αυτά ήρθε η εκπληκτική φάση με τον Φορτούνη να στέλνει την μπάλα στο παράθυρο και να νικιέται από την εκπληκτική εκτίναξη του Τσεχ. Δεν μ” αρέσει να μιλάω με υποθέσεις αλλά.

Αν είχε μπει εκείνο το γκολ πολλά θα ήταν διαφορετικά. Ό,τι γράφει, όμως, δεν ξεγράφει. Ο Ολυμπιακός έφαγε και τρίτο με πέναλτι και έμεινε τρίτος. Πράγμα που σημαίνει ότι μετακομίζει στο Γιουρόπα. Εντάξει, μπορεί να είχαμε φτιαχτεί για μεγαλεία στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και στο Γιουρόπα άσχημα δεν θα είναι. Άσε που έχει μπόλικες ομάδες που όχι μόνο παίζονται αλλά είναι και υποψήφιες για. μεζέ. Με λίγη τύχη στις κληρώσεις και αν ο Ολυμπιακός παραμείνει σε αυτό το επίπεδο θα μας απασχολήσει πολύ το Γιουρόπα. Κρατήστε αυτό που σας λέω.

Πηγή: sportit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags