Facebook Pixel «Τώρα δεν φεύγω, μάλλον του χρόνου»
| 2011-06-02 01:06:00

«Τώρα δεν φεύγω, μάλλον του χρόνου»

«Τώρα δεν φεύγω, μάλλον του χρόνου»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή της Χιλής επιβεβαίωσε την παραμονή του στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι πιθανότερο είναι να επιστρέψει του χρόνου στην πατρίδα του.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να γυρίσω στην πατρίδα. Θα έδινα πιθανότητες να επιστρέψω στην Κόλο-Κόλο, όχι τώρα, αλλά ίσως το επόμενο καλοκαίρι. Τα τρία τελευταία χρόνια μου περνά από το μυαλό, αλλά δίνω περισσότερες πιθανότητες για του χρόνου. ", είπε αρχικά ο Χιλιανός αμυντικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη ζωή του στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ: "Τώρα είμαι πολύ καλά στην Ελλάδα. Περνάω καλά στον ΠΑΟΚ. Η οικογένειά μου περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα. Έχω ζήσει και σε άλλες χώρες της Ευρώπης, αλλά πιο πολύ μου αρέσει η ζωή στην Ελλάδα. Στην ομάδα όλα είναι καλά και υπάρχει λατρεία προς το πρόσωπό μου. Ο κόσμος με θεωρεί είδωλο. Εκτός από όλα αυτά, ο ΠΑΟΚ θα μου δώσει δυνατότητα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ."

Όσον αφορά στους στόχους που έχει ο Χιλιανός με τον ΠΑΟΚ, τόνισε: "Δεν κρύβω ότι θέλω να πάρω το πρωτάθλημα Ελλάδας, αν και αυτό είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ. Φυσικά, θέλω να κάνουμε πάλι μία καλή πορεία στο Europa League."

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags