Facebook Pixel Πρώτα ο Πανιώνιος μετά η «κατασκοπεία»
| 2015-12-10 17:07:00

Πρώτα ο Πανιώνιος μετά η «κατασκοπεία»

Πρώτα ο Πανιώνιος μετά η «κατασκοπεία»

Η ατζέντα του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου όλο και μεγαλώνει, αφού προστίθενται ποδοσφαιριστές που μπορούν να φορέσουν τη φανέλα της ομάδας και να τη βοηθήσουν να πετύχει τους στόχους της.

 Όπως έχετε ήδη ενημερωθεί μάλιστα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ προτίθεται να κάνει άμεσα μεταγραφικό ταξίδι στο εξωτερικό, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τους υποψήφιους στόχους για την επίθεση. Η αρχική σκέψη ήταν να γίνει το συγκεκριμένο ταξίδι στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε, με πρώτη στάση την Πορτογαλία για να συζητήσει με τον εκπρόσωπο του Σιμόες σχετικά με την ανανέωση του συμβολαίου του και στη συνέχεια να δει ματς στην ίδια χώρα, αλλά και στην Ισπανία.

Μετά από συζήτηση που είχε όμως με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Γκουστάβο Πογιέτ, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης σκέφτονται να περιμένουν ακόμα λίγες μέρες και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην οποιαδήποτε κίνηση για την παρακολούθηση μεταγραφικών στόχων. Για τον λόγο αυτό είναι πλέον πολύ πιθανό να αναβληθεί για λίγες ακόμα μέρες το ταξίδι του «Μίλο» στο εξωτερικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει κανονικά τις επαφές του με εκπροσώπους παικτών, που ενδεχομένως να προκαλέσουν το ενδιαφέρον της ΑΕΚ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags