Facebook Pixel Μοιρασιά στα πέναλτι και στους βαθμούς!
| 2015-12-13 20:19:00

Μοιρασιά στα πέναλτι και στους βαθμούς!

Μοιρασιά στα πέναλτι και στους βαθμούς!

Και τώρα ποιος προπονητής θα φύγει, μετά το 1-1 ανάμεσα στην Ξάνθη και την Βέροια, με ένα πέναλτι για κάθε ομάδα;

Χωρίς νίκη για τρίτο συνεχόμενο ματς (και τέταρτο μαζί με το Κύπελλο) έμεινε η Ξάνθη, που είχε δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα, καθώς ήρθε 1-1 με τη Βέροια στα Πηγάδια.
 

Το ματς


Σε μόλις τρία σημεία μπορεί να σταθεί κάποιος, αναφερόμενος στα όσα συνέβησαν στο πρώτο μέρος.

Φυσικά, στα δύο πέναλτι (ένα κάθε ομάδα) και στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Στο 41’ ο Μαλόν έκανε σέντρα από τα δεξιά και ο Γουάλας, που προσπάθησε να απειλήσει νωρίτερα σε δύο περιπτώσεις (13’, 38’) έκανε χέρι και ενώ ήταν στη γωνία της μεγάλης περιοχής. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, Ανδρέας Παππάς δεν έδειξε κατευθείαν την άσπρη βούλα και το έπραξε, αφού πρώτα συμβουλεύτηκε τον βοηθό του. Ο Ναζλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ο Τσέναμο έπεσε καλά, αλλά η μπάλα βρήκε στην άκρη των δακτύλων και κατέληξε στα δίχτυα.

Ωστόσο, πριν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των ποδοσφαιριστών της Βέροιας, ο Πούγγουρας ανέτρεψε τον Βασιλακάκη που μπήκε στην περιοχή. Ο Νιέτο νίκησε αρκετά πιο εύκολα τον Λόπεθ (συγκριτικά με τον Ναζλίδη), στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ισπανού πορτιέρο που έπεσε δεξιά.

Πριν συμβούν όλα αυτά, η μόνη καλή ευκαιρία έγινε από πλευράς Βέροιας. Ο Φλίσκας στο 34’ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, τροφοδοτώντας αντίπαλο και συγκεκριμένα τον Καϊκούτ που βγήκε φάτσα με τον Τσέναμο, ο οποίος αντέδρασε καλά και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Η Ξάνθη είχε την κατοχή της μπάλας και στα μέσα του πρώτου μέρους έφθασε 67%-33% υπέρ της, αλλά δεν μπορούσε να βρει τρόπο να απειλήσει ουσιαστικά.

Πάνω-κάτω έτσι κύλησε και το δεύτερο μέρος. Με το ματς να έχει ελάχιστές ευκαιρίες, αλλά κάπως καλύτερο ρυθμό και περισσότερη ένταση σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Το γεγονός ότι δεν ήταν ικανοποιημένος ο Λουτσέσκου από την εικόνα της ομάδας του και από το πόσο απειλητική ήταν φάνηκε και από το γεγονός ότι έκανε τρεις αλλαγές μέσα σε έξι λεπτά, προσπαθώντας να φρεσκάρει την επίθεση της ομάδας του. Στην αντίπερα όχθη, ο Γεωργιάδης έκανε κοντά στο 80’ την πρώτη αλλαγή του και αυτό «μαρτυράει» το ότι σχεδόν όλα κυλούσαν όπως τα ‘θελε.

Κάπως διαφοροποιήθηκε η εικόνα των γηπεδούχων (και κατ’ επέκταση και του ματς) από εκεί και πέρα, που ήταν πιο κινητικοί, αλλά όχι δραματικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags