Facebook Pixel Επιστρέφει; Μεγάλη ελληνική ομάδα για Κλέιτον!
| 2015-12-14 13:10:00

Επιστρέφει; Μεγάλη ελληνική ομάδα για Κλέιτον!

Επιστρέφει; Μεγάλη ελληνική ομάδα για Κλέιτον!

Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ άσος έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει παπάδες στη Σούπερ Λιγκ!

Όταν υπέγραφε συμβόλαιο στην Τουρκία ο Σίλβα Κλέιτον, το περασμένο καλοκαίρι, περίμενε και ο ίδιος ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για την καριέρα του εκεί. Κυρίως όσον αφορά το οικονομικό σκέλος...

Πολλές φορές στη ζωή και στο ποδόσφαιρο τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλουμε και για αυτό ανατρέπονται οι σχεδιασμοί και οι καταστάσεις.

Όπως στην περίπτωση του Βραζιλιάνου, που φαίνεται ότι ψάχνεται για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Με τον Ηρακλή να είναι η ομάδα που τον... ζαχαρώνει από την Ελλάδα, αφού και το περασμένο καλοκαίρι υπήρχε φλερτ μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο "γηραιός" συγκαταλέγεται στις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, έχει χρήματα για να τον δελεάσει και μπορεί να του δώσει κίνητρο για να παίξει ξανά καλή μπάλα.

Στη Θεσσαλονίκη συζητιέται έντονα το θέμα της επιστροφής του στη Σούπερ Λιγκ για τον Ηρακλή, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το διάστημα δεσμεύεται από συμβόλαιο.

Αν και, όπως γράφουν στην Τουρκία, με τα χρήματα που του χρωστάει η ομάδα του, μπορεί πολύ εύκολα να σπάσει τη συμφωνία μαζί της...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags