Facebook Pixel Όλοι για τον Νίκο...
| 2015-12-14 20:12:00

Όλοι για τον Νίκο...

Όλοι για τον Νίκο...

Σε ένα όμορφο απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ο Αρης επικράτησε της Λάρισας με 3-2 και τον Νίκο Κυζερίδη να βάζει την σφραγίδα του

Ενα όμορφο απόγευμα, γεμάτο χαμόγελα και συγκίνηση ητάν το σημερινό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου πραγματοποιήθηκε το φιλικό των βετεράνων ΑΡΗ και Λάρισας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Νίκο Κυζερίδη.

Ο παλαίμαχος άσσος της ομάδας ήταν το κεντρικό πρόσωπο του αγώνα, στον οποίο ξεκίνησε φορώντας το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Στο πλαίσιο του πρώτου ημίχρονου βραβεύτηκε μάλιστα και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, ενώ το ίδιο έγινε και στην αλλαγή του, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι βετεράνοι της Λάρισας ήταν αυτοί που πήραν το προβάδισμα στο πρώτο 30λεπτο, με το τέρμα του Βουτιρίτσα. Ο ΑΡΗΣ ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο μισάωρο του αγώνα και ισοφάρισε με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Νίκου Κυζερίδη, ο οποίος «σέρβιρε» για το 3-1 του Χαριστέα. Νωρίτερα ο παλαίμαχος επιθετικός του ΑΡΗ έδωσε το προβάδισμα στους «κίτρινους», με σουτ εντός περιοχής.

Για τον ΑΡΗ, αγωνίστηκαν οι: Κατσιαρός, Καρκαμάνης, Αναγνώστου, Σίτσας, Κατεργιαννάκης, Τολούδης, Τζιώλας, Βένος, Κολτσίδας, Μιχαλήτσος, Κυρερίδης, Κούης, Δράμπης, Αναστόπουλος, Μπακούρας, Χαριστέας, Ζήνδρος, Σκέντζος 

Πηγή: AllAboutAris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags