Facebook Pixel Καθαρές δουλειές ο "Γηραιός"!
| 2015-12-15 18:17:00

Καθαρές δουλειές ο "Γηραιός"!

Καθαρές δουλειές ο "Γηραιός"!

Αποστολή εξετελέσθη για τον Ηρακλή, που με δύο πανέμορφα γκολ από τους Γιάννη Πασά (38') και Εμάνουελ Περόνε (91') κέρδισε τον Αχαρναϊκό (0-2) στο Μενίδι και σφράγισε το εισιτήριο του για την επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Tα γκολ του Γιάννη Πασά, στο 38', ήταν αρκετό για τον Ηρακλή, που πέρασε και από το Μενίδι και προκρίθηκε ως πρώτος (σ.σ. επτά βαθμούς συγκέντρωσαν οι "κυανόλευκοι"), στους "16' του κυπέλλου Ελλάδος, με τον Περόνε στις καθυστερήσεις να σφραγίζει τη νίκη (0-2) για τους "κυανόλευκους".

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο με ελάχιστες φάσεις, ο Ηρακλής ήταν αυτός που με το καταπληκτικό γκολ του Γιάννη Πασά στο 38’ κατάφερε να πετύχει τον στόχο του και ουσιαστικά να βάλει πολύ… δύσκολα στους παίκτες του Τίμου Καβακά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, γνωρίζοντας εξ’ αρχής πως η ομάδα του θα παίξει για δύο αποτελέσματα προχώρησε σε αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας του, με τους Μπαρτολίνι, Μπουλούτ και Κυριακίδη να επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα των «κυανόλευκων».

Ο Ηρακλής, έλεγχε το ρυθμό του αγώνα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης, είχε την κατοχή και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βρουν χώρους για να απειλήσουν την εστία του Περνίς. Χαρακτηριστικό είναι πως η ομάδα του Μενιδίου, απείλησε μία φορά, στο 39’ με το σουτ του Ομπράντοβιτς που κατέληξε πάνω από τα δοκάρια της εστίας του Σλοβάκου πορτιέρε.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως και οι φιλοξενούμενοι δεν έβγαλαν φάσεις, όμως η πολύ όμορφη εκτέλεση του Πασά, έπειτα από την ασίστ του Μπουκουβάλα, στο 38’ βρήκε στόχο, με τους «κυανόλευκους» να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ πρόκρισης στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Φινάλε με γκολ Περόνε...

Με τα πάντα να έχουν κριθεί από το 38', όταν ο Πασάς έβαλε μπροστά τον Ηρακλή, το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε αργό τέμπο, με τον Αχαρναϊκό να μην μπορεί να βρει ανοικτούς διαδρόμους στα καρέ του Ηρακλή. Οι "κυανόλευκοι", διατήρησαν την κατοχή της μπάλας και έβγαλαν φάσεις για να πετύχουν κι άλλο γκολ, τις οποίες απώλεσαν οι Περόνε και ο Μπουλούτ.

Στο 62' ο Αυστραλός μεσοεπιθετικός, επιχείρησε να "κρεμάσει τον Παγούδη, η μπάλα όμως δεν του έκανε το χατίρι, ενώ στο 72' ο Περόνε έδειξε τη κλάση του με το καταπληκτικό τελείωμα της φάσης, όμως και σε αυτή την περίπτωση η μπάλα δεν του έκανε το... κέφι και πέρασε άουτ.

Ο... πεισματάρης Περόνε, ωστόσο δικαιώθηκε στις καθυστερήσεις, με τον Αργεντίνο επιθετικό να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν με ωραίο ψηλοκρεμαστό σουτ πέρασε τη μπάλα, πάνω από τον Παγούδη και να γράφει με τον τρόπο αυτό το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Σωτηράκος, Εμέκα, Μωυσιάδης, Ματσούκας (43’ Σιάννης), Καλογερόπουλος (80' Αναστασίου), Ομπράντοβιτς (63’ Παπατόλιος), Ιωαννίδης, Μάρης, Παβίσεβιτς, Κωστόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπαρτολίνι, Ζιαμπάρης, Μπουκουβάλας, Κυριακίδης, Ιντζόγλου (89' Τσότρας), Στάμου, Περόνε, Ρομάνο (41’ Τσιλιανίδης), Μπουλούτ (63’ Ζαμπάζης), Πασάς. 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags