Facebook Pixel Σοϊλέδης: "Κυνηγάμε ακόμα και την πρώτη θέση"
| 2015-12-19 23:28:00

Σοϊλέδης: "Κυνηγάμε ακόμα και την πρώτη θέση"

Σοϊλέδης: "Κυνηγάμε ακόμα και την πρώτη θέση"

Ψηλά τον πήχυ για την ΑΕΚ βάζει ο Άρης Σοϊλέδης που σε δηλώσεις του στη NOVA σημείωσε πως οι κιτρινόμαυροι κυνηγούν την πρωτιά στο πρωτάθλημα

«Έχουμε ένα διάστημα με πάρα πολύ καλές εμφανίσεις και πολύ καλά παιχνίδια με νίκες. Κάτι που είναι σημαντικό για εμάς ώστε να κρατιόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Επίσης έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, κάτι που δείχνουμε σε κάθε παιχνίδι και σε κάθε ευκαιρία. Τη Δευτέρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με νίκη και να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς αν είμαστε συγκεντρωμένοι στα αμυντικά μας καθήκοντα και σοβαροί όπως πάντα δεν θα αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα. Ξέρουμε ότι είναι μια ομάδα, η οποία κλείνεται πίσω και χτυπάει στις αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά», τόνισε ο Σοϊλέδης, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο και για τα διαφορετικά συστήματα που χρησιμοποιεί ο Γκουστάβο Πογιέτ: «Αναλόγως πως είναι τοποθετημένη η τριάδα στο κέντρο επηρεάζεται ο τρόπος παιχνιδιού των μπακ γιατί θα πρέπει να παίζουν πιο ψηλά αλλά πιστεύω ότι αυτό είναι στις επιλογές του προπονητή και στο πως αξιοποιεί σε κάθε παιχνίδι τους παίκτες που έχει».

Οσο για το πού στοχεύει η Ενωση από εδώ και πέρα, είπε ότι «εμείς θέλουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι για να είμαστε κοντά στον Ολυμπιακό. Κυνηγάμε ακόμα και την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Πρέπει να παραμείνουμε ψηλά, γιατί η ομάδα μας εκεί πρέπει να είναι και πάντα αυτό θα κάνουμε στο γήπεδο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags