Facebook Pixel Παρουσία έκπληξη στα επίσημα της Τούμπας!
| 2015-12-20 19:22:00

Παρουσία έκπληξη στα επίσημα της Τούμπας!

Παρουσία έκπληξη στα επίσημα της Τούμπας!

Ποιος άλλος, γνωστός ΠΑΟΚτσής, ήταν στο γήπεδο για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά, εκτός του Ιβάν Σαββίδη. Τι σημαίνει η παρουσία του στην σουίτα;
 

Ο Ιβάν Σαββίδης παρακολούθησε από κοντά και την αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Πλατανιά και σίγουρα παρά τη νίκη 1-0, δεν θα έμεινε ευχαριστημένος από το θέαμα που είδε και το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ, η οποία νίκησε 1-0, με πέναλτι.

Εκτός από τον Ιβάν, όμως υπήρξε και μία άλλη παρουσία στην Τούμπα που συζητήθηκε αρκετά και αυτή δεν είναι άλλη από την επανεμφάνιση του Ζήση Βρύζα!

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Βέροιας επισκέφτηκε την Θεσσαλονίκη και είδε μαζί το παιχνίδι της πρώην ομάδας του με τον Γιώργο Γεωργιάδη. Αμφότεροι θα αισθάνονται πιο ήρεμοι σήμερα, μετά την πρώτη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο, καθώς θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για ...απόλυση πακέτο!

Όσον αφορά το λόγο που βρέθηκαν στην Τούμπα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό κάτι παραπάνω, ωστόσο δεν αποκλείεται να έγινε μία συζήτηση για κάποιους δανεικούς που θα ήθελαν στην Βέροια ενόψει Ιανουαρίου...


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Έξαλλοι στον Πλατανιά για το πέναλτι του ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags