Facebook Pixel Έτοιμος ο αντι-Μπουμάλ! Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο...
| 2015-12-23 12:45:00

Έτοιμος ο αντι-Μπουμάλ! Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο...

Έτοιμος ο αντι-Μπουμάλ! Επιστρέφει στον ΠΑΟ ο...

Δεν θα σκάσουν κιόλας στο «τριφύλλι» αν δεν τους κάτσει τελικά η μεταγραφή από τον Πανιώνιο. Έχουν βρει εναλλακτική στο πρόσωπο ενός παλιού αγαπημένου της ομάδας!
 

Μετά από τη χθεσινή συνάντηση μεταξύ των Γιάννη Αλαφούζου, Αντρέα Στραματσόνι, Τάκη Φύσσα και Λεωνίδα Βόκολου, αποφασίστηκε να γίνουν 2-3 κινήσεις για την ενίσχυση τoυ Παναθηναϊκού εν όψει Ιανουαρίου.

Ο πρώτος στόχος είναι εδώ και λίγο καιρό ο Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου, για τον οποίο οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα ποσό γύρω στα 150-200 χιλιάρικα για να τον αποκτήσουν, συν κάποιο έμψυχο αντάλλαγμα (φαβορί ο Δώνης).

Βέβαια, ο Πανιώνιος δε θα πει το "ναι" τόσο εύκολα, καθώς ξεκινάει τη διαπραγμάτευση από τις 400 χιλ. ευρώ και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν στη σημερινή συνάντηση των ανθρώπων της ομάδας με αυτούς του Παναθηναϊκού.

Σε περίπτωση που η μεταγραφή του 26χρονου Καμερουνέζου χαλάσει για τον Παναθηναϊκό, τότε στο Τριφύλλι θα στραφούν σε άλλες περιπτώσεις παικτών που μπορούν να προσφέρουν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας και ειδικότερα στα άκρα.

Ένας από αυτούς είναι ένας παλιός γνώριμος, ο Χάρης Μαυρίας, ο οποίος βρίσκεται στη Σάντερλαντ, αλλά δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, παρά με την κάτω των 21, όπου μετράει 11 συμμετοχές και δύο γκολ.

Η περίπτωση του Μαυρία είναι αρκετά καλή για τον Παναθηναϊκό, καθώς γνωρίζει την ομάδα, δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής και φυσικά πρόκειται για ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά που λείπουν από το παιχνίδι των Πράσινων.

Φυσικά, βασική προϋπόθεση για να προχωρήσει η περίπτωση του 21χρονου διεθνή στον Παναθηναϊκό είναι να μείνει ελεύθερος από τη Σάντερλαντ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags