Facebook Pixel ΘΕΟΣ Φαν Χάαλ, σηκώθηκε κι έφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2015-12-23 21:05:00

ΘΕΟΣ Φαν Χάαλ, σηκώθηκε κι έφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΘΕΟΣ Φαν Χάαλ, σηκώθηκε κι έφυγε! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ τα είπε, ξεθύμανε και... αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου, έξαλλος με τα σενάρια αποχώρησης του!

Ο Ολλανδός τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε έναν μονόλογο 4 λεπτών και 58 δευτερολέπτων πριν αποχωρήσει, τονίζοντας ότι οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ πρέπει να του ζητήσουν συγγνώμη για όσα έγραψαν τις τελευταίες μέρες.

«Μήπως πρέπει κάποιος σε αυτή την αίθουσα να μου ζητήσει συγγνώμη; Αναρωτιέμαι γι' αυτό. Νόμιζα ότι είχα ήδη απολυθεί και ότι ο συνάδελφός μου Μουρίνιο ήταν ήδη εδώ. Τι νομίζετε ότι θα γίνει με τη σύζυγο και τα παιδιά μου; Με τα εγγόνια μου; Τους φίλους μου; Τους οπαδούς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Με πήραν πολλά τηλέφωνα, ακόμα και ο Αρσέν Βενγκέρ έκανε δηλώσεις γι' αυτό.

Νομίζετε ότι τώρα θέλω να μιλήσω με τα media; Είμαι εδώ μόνο λόγω των κανόνων της Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι υποχρεωμένος να σας μιλήσω. Όμως κάθε φορά που λέω κάτι το χρησιμοποιείτε όπως θέλετε. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλη την εβδομάδα προσπαθώ να ανεβάσω το ηθικό των παικτών μου, όμως δεν είδα κάτι τέτοιο στα media. Δεν είμαστε σε καλή θέση, αλλά σε έναν μήνα ήμασταν πρώτοι και σε έναν μήνα από τώρα μπορεί να είμαστε πάλι σε καλή θέση», είπε ο Φαν Χάαλ, τονίζοντας ότι δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχουν φήμες ακόμα και σε μία ομάδα όπως η Γιουνάιτεντ.

«Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό, γιατί πρέπει να περιορίζεστε στα γεγονότα. Από τη στιγμή που με παίρνει τηλέφωνο ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο Ντέιβιντ Γκιλ και ο Εντ Γούντγουορντ, επειδή εσείς δημιουργήσατε ένα θέμα, τότε πρέπει να απαντήσω. Το μόνο που λέω είναι ότι συγκεντρώνομαι στο ματς με την Στόουκ και βοηθάω τους παίκτες μου. Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και ίσως και καλή χρονιά όταν σας ξαναδώ. Απολαύστε το κρασί και μία κιμαδόπιτα. Αντίο».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags