Facebook Pixel «Βλέπει» και δανεικούς...
| 2015-12-24 18:02:00

«Βλέπει» και δανεικούς...

«Βλέπει» και δανεικούς...

Η χειμερινή μεταγραφική αγορά έτσι κι αλλιώς είναι περίεργη και με πολλές ιδιαιτερότητες. Αφενός διότι οι επιλογές προφανώς είναι πολύ πιο περιορισμένες σε σχέση με το καλοκαίρι, αφετέρου διότι υπάρχει πάντα το ζήτημα της προσαρμογής μεσούσης της σεζόν. 

Η ΑΕΚ έχει αποφασίσει να κινηθεί στην αγορά του Γενάρη. Ωστόσο αυτό θα γίνει πολύ προσεκτικά. Και μάλιστα στην ΑΕΚ θα εξετάσουν ακόμα και τις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που μπορούν να αποκτηθούν με την μορφή δανεισμού. Κάτι που δεν έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα. Παρόλο που ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις, τις οποίες η ΑΕΚ δεν θα μπορεί να αγοράσει, αλλά μόνο να διαπραγματευτεί τον δανεισμό.

Κυρίως όμως η λογική της διοίκησης Ένωσης, είναι να μην υπάρξει μακροχρόνια δέσμευση με ποδοσφαιριστές, αν πρώτα δεν αποδειχθεί πως μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα. Άλλωστε πολλές φορές κατά το παρελθόν, η ΑΕΚ έχει «καεί» με κλειστά συμβόλαια. Γι αυτό μια περίπτωση δανεισμού με οψιόν αγοράς, δεν «χάλαγε» καθόλου τους κιτρινόμαυρους. Ενώ ούτε ο Πογιέτ είναι αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική.

Πηγή: enwsi.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags