Facebook Pixel Μπαμ! Προτάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Sam!
| 2015-12-27 13:40:00

Μπαμ! Προτάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Sam!

Μπαμ! Προτάθηκε σε μεγάλη ελληνική ομάδα ο Sam!

Λέτε να δούμε τον Γιώργο Σαμαρά να επιστρέφει στο πρωτάθλημα της Superleague για χάρη μεγάλης ελληνικής ομάδας; Θα πρόκειται για βόμβα!

Χθες σας γράφαμε ότι ο διεθνής επιθετικός παραμένει ελεύθερος από το καλοκαίρι, ψάχνοντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την αυστραλιανή Μέλμπουρν Βίκτορι να του έχει καταθέσει πρόταση για συνεργασία.

Ο Σαμαράς φαίνεται να το σκέφτεται, ωστόσο δεν πρέπει, πλέον, να αποκλείουμε το ενδεχόμενο να τον δούμε να έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το sportit.gr, o 30χρονος άσος θα μπορούσε να αποτελέσει πολύ καλή επιλογή για την επίθεση των Πράσινων, σε περίπτωση που αποχωρήσει τον Γενάρη ο Νίκος Καρέλης.

Ο Σαμαράς συνδέεται με το "τριφύλλι" μέσω του πατέρα του Γιάννη που είναι στις ακαδημίες της ομάδας, αλλά και μέσω του Τάκη Φύσσα με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα έλεγε "όχι" σε μια ενδεχόμενη συνεργασία με τον Σαμαρά του οποίου το κασέ έχει πέσει αρκετά μετά την αποχώρησή του από την Σέλτικ.

Μένει να δούμε αν οι Πράσινοι θα κάνουν το "κόλπο γκρόσο" με τον Έλληνα επιθετικό ή αν το ενδιαφέρον θα υπάρξει τελικά μονάχα ως φήμη...

***Τελειώνει του Σαμαρά!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags