Facebook Pixel «Θα πάρουμε δύο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα!»
| 2015-12-27 17:10:00

«Θα πάρουμε δύο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα!»

«Θα πάρουμε δύο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα!»

Τον απολογισμό της χρονιάς που φεύγει έκανε στην κάμερα της NOVA, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του Ηρακλή, στην πορεία της ομάδας, αλλά και σε όσους ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο της Superleague

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου στη NOVA:

«Τα θετικά για την ομάδα είναι ότι δεν έχουμε αλλάξει το ρόστερ μας απο την περσινή σεζόν. Έχουμε πολύ καλά αποδυτήρια, αυτό είναι κάτι το οποίο το κρατήσαμε με μεγάλο αγώνα. Η ομάδα έχει ομοιογένεια και αυτό την βοηθά ώστε να συσπειρώνεται και να αντιδρά στις δύσκολες στιγμές».

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Νίκος Παπαδόπουλος τόνισε: «Ξέραμε απο την αρχή ότι θα είναι δύσκολη χρονιά κυρίως λόγω απειρίας αρκετών ποδοσφαιριστών οι οποίοι δεν είχαν παίξει Superleague. Γνώριζα ότι στην αρχή ότι αυτό θα ήταν πρόβλημα αλλά μέσα από τα παιχνίδια διορθώθηκε».

Αναφερόμενος στην, κατά τη δική του εκτίμηση, καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος ο Παπαδόπουλος, είπε: «Πέρα από τα σχόλια αρκετών πρέπει να είμαστε δίκαιοι και να βλέπουμε αντικειμενικά, ο Ολυμπιακός έχει μια πολύ καλή ομάδα. Το έχει δείξει στον πρώτο γύρο, αλλά και στο Champions League. Παίζει πολύ καλά και έχει παίκτες με προσωπικότητα. Νομίζω δίκαια βρίσκεται στην κορυφή».

Σε ερώτηση σχετικά με το ποιος κατά την άποψη του είναι ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πρωτάθλημα για τον πρώτο γύρο, είπε: «Θα πω δυο που μου έχουν κάνει εντύπωση. Ο ένας είναι ο Φορτούνης ο οποίος είναι και Ελληνόπουλο. Μου έχει κάνει εντύπωση και ένας ακόμη ποδοσφαιριστής, ο δεξιός μπακ του Πλατανιά ο Κουλιμπαλί. Βοηθάει πολύ την ομάδα του, είναι ένας πολύ καλός παίκτης».

Αναφερόμενος στο γκολ και την στιγμή που κρατά από τον πρώτο γύρο, είπε: «Το πρώτο γκολ που βάλαμε στο πρωτάθλημα με την Καλλονή όταν και επιστρέψαμε στη Superleague. Αυτή ήταν και μια πολύ σημαντική στιγμή καθώς αρχίσαμε τη χρονιά νίκη. Γενικά η ομάδα είχε πολλές σημαντικές στιγμές και νίκες, αλλά αυτή ήταν η σημαντικότερη από τότε που επέστρεψε στη Superleague».

Τέλος, σε ερώτηση για το τι θα ήθελε να αλλάξει στην ομάδα για τον δεύτερο γύρο, είπε: «Αυτό που με ενδιαφέρει είναι η οργάνωση, κάθε μέρα προσπαθώ να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Είναι πολλά, δεν μπορώ να αναφερθώ σε κάτι συγκεκριμένο. Αγωνιστικά θα επιδιώξουμε να πάρουμε δυο ποδοσφαιριστές με προσωπικότητα, που να ξέρουν την κατηγορία για να μπορέσουμε σιγά σιγά, να ανέβουμε επίπεδο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags