Facebook Pixel Αργεντινός παιχταράς στην 11άδα του Ολυμπιακού!
| 2015-12-29 11:34:00

Αργεντινός παιχταράς στην 11άδα του Ολυμπιακού!

Αργεντινός παιχταράς στην 11άδα του Ολυμπιακού!

ΔΙΕΘΝΗΣ με την εθνική ομάδα της Αργεντινής, μπορεί με την παρουσία του στην 11άδα του Ολυμπιακού να φέρει τα πάνω - κάτω σε ένα ματς!

Πολλές φορές τυχαίνει να έχουμε μπροστά στα πόδια μας μία λύση, που να είναι πρώτης τάξης και όχι μπάλωμα, αλλά επειδή έχουμε συνηθίσει να στηριζόμαστε πάνω της, να μη τη βλέπουμε σαν σούπερ λύση!

Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι συμβαίνει και με τους οπαδούς του Ολυμπιακού, που περιμένουν πώς και πώς να γίνει μεταγραφή στην ομάδα τους, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Με έναν ποδοσφαιριστή που να μπορεί να αποδώσει πίσω από τον σέντερ φορ, αλλά και στα άκρα της επίθεσης...

Μόνο που οι περισσότεροι ξεχνάνε ότι αυτός ο παίκτης υπάρχει ήδη στο Ολυμπιακό και είναι ο Τσόρι Ντομίνγκεζ!

Ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, που έχει αποδείξει τι μπορεί να κάνει στο γήπεδο...

Μπορεί στο πρώτο μισό της περιόδου να μην κατάφερε να βοηθήσει όσο ήθελε, λόγω και των δύο θλάσεων που τον ταλαιπώρησαν, αλλά ο Σκύλος έμαθε ότι έκανε πρόσφατα μία κουβέντα με τον Μάρκο Σίλβα για το μέλλον του.

Και ζήτησε από τον Πορτογάλο προπονητή να τον υπολογίζει στα βασικά του πλάνα για το δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, καθώς αισθάνεται πλέον απόλυτα καλά και σκοπός του είναι να παίζει σε κάθε ματς βασικός και όχι να βλέπει τα παιχνίδια από τον πάγκο ή από την εξέδρα!

Και, αλήθεια τώρα, υπάρχει καλύτερη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, από ένα υγιή και ορεξάτο Τσόρι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags