Facebook Pixel Βούιξε ο τόπος:Κλείνει πρώην πράσινο ο Ολυμπιακός!
| 2015-12-31 09:40:00

Βούιξε ο τόπος:Κλείνει πρώην πράσινο ο Ολυμπιακός!

Βούιξε ο τόπος:Κλείνει πρώην πράσινο ο Ολυμπιακός!

Έλληνα φορ από την Superleague έχει βάλει στο μάτι ο Ολυμπιακός και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις σε περίπτωση αποχώρησης του Φινμπόγκασον.

Παρότι οι Ερυθρόλευκοι δήλωσαν πως δεν πρόκειται να γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη, η SportDay με σημερινό της δημοσίευμα έρχεται να βάλει "φωτιά" στα μεταγραφικά, κάνοντας λόγο για δύο σημαντικές κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός προφανώς και δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια αν αποχωρήσει ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον και ο Άλαν Πουλίγο και ήδη έχει κάνει κάποιες κινήσεις για να είναι εξασφαλισμένος.

Εκτός από τον Απόστολο Βέλλιο που απ' ότι φαίνεται θα ντυθεί στα ερυθρόλευκα το καλοκαίρι, υπάρχει ακόμα μία περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή με θητεία στον Παναθηναϊκό, που μοιάζει ιδανική για τους Πειραιώτες.

Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μάντζιο, ο οποίος είναι η επιλογή του Ολυμπιακού σε περίπτωση που φύγει ο Φινμπόγκασον (υπάρχει ενδιαφέρον από την Άουγκσμπουργκ) ή ο Πουλίδο  (ενδιαφέρον από MLS).

Ο επιθετικός του Λεβαδειακού ξέρει καλά τα κατατόπια στην Ελλάδα, ενώ έχει και ευρωπαϊκές παρουσίες, κάτι που οδήγησε τον Ολυμπιακό στο να τον διαλέξει, αφού δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερο χρόνο για να προσαρμοστεί.

***Τηλεφώνημα από Ολυμπιακό στον Τοροσίδη!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags