Facebook Pixel Ο Μίτσελ, η μεταγραφή του Ρομπέρτο και... ο ΠΑΟΚ!
| 2016-01-02 22:15:00

Ο Μίτσελ, η μεταγραφή του Ρομπέρτο και... ο ΠΑΟΚ!

Ο Μίτσελ, η μεταγραφή του Ρομπέρτο και... ο ΠΑΟΚ!

Σούπερ παρασκήνιο στον SportDog για το «φλερτ» της Μαρσέιγ με τον πορτιέρο του Ολυμπιακού. Τι έχει ζητήσει ο Ισπανός κόουτς και πού... κολλάει ο Δικέφαλος στην υπόθεση;

Η... λατρεία του Μίτσελ για τον Ρομπέρτο είναι δεδομένη, καθώς ήταν ένας από τους αγαπημένους του παίκτες κατά την διάρκεια της θητείας του στον Ολυμπιακό και για αυτό θα ήθελε πάρα πολύ να συνεργαστούν και στη Μαρσέιγ. Το ενδιαφέρον λοιπόν των Μασσαλών για τον Ισπανό πορτιέρο είναι υπαρκτό, ωστόσο η περίπτωση του είναι κάπως... περίπλοκη.

Θυμίζουμε, πως το θέμα έχει προκύψει λόγω της επιθυμίας του Ματαντά να αποχωρήσει από την ομάδα του Μίτσελ και να συνεχίσει στην Premier League, καθώς το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Ο 30χρονος πορτιέρο ωστόσο, δεν ...ψήνεται να πάει σε ομάδα εκτός της πρώτης εξάδας στην Αγγλία και για αυτό πιθανότατα δεν θα φύγει τώρα με μεταγραφή, αλλά το καλοκαίρι ως ελεύθερος για τη Λίβερπουλ.

Αυτό, όπως είναι λογικό, καθυστερεί και τη μεταγραφή του αντικαταστάτη του, ο οποίος όμως μάλλον δεν θα είναι ο Ρομπέρτο και για αυτό δεν θα πρέπει να ανησυχούν οι φίλοι του Ολυμπιακού! Η στήλη «SportDog Penalty» γράφει πως η μεταγραφή του Ματαντά στο μεγάλο Λιμάνι της Αγγλίας θα γίνει, όμως παρά την επιθυμία του Μίτσελ, ο Ρομπέρτο δεν θα πάει στη Μαρσέιγ.

Ο Ισπανός κόουτς επιμένει να γίνει κρούση στον Ολυμπιακό και συνεπώς η μεταγραφή, όμως η διοίκηση της ομάδας έχει διαφορετική άποψη και όπως φαίνεται θα φέρει στον σύλλογο τον Μεξικανό Οτσόα! Τον πορτιέρο που είχε απασχολήσει πριν από λίγο καιρό έντονα και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είχε εξετάσει λεπτομερώς την περίπτωσή του.

Ουσιαστικά, η απόφαση του Δικεφάλου να μην τον φέρει στην Τούμπα, κρατάει τώρα και τον Ρομπέρτο στον Ολυμπιακό...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


Μόνο στον Ολυμπιακό δεν έκανε ο παιχταράς!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags