Facebook Pixel Μήπως ξέρετε τον συνδυασμό για το λουκέτο;
| 2011-06-03 16:05:00

Μήπως ξέρετε τον συνδυασμό για το λουκέτο;

Μήπως ξέρετε τον συνδυασμό για το λουκέτο;

Η Γ.Σ. της ΕΠΟ αποφάσισε λουκέτο για 10-15 μέρες, με την ελπίδα μέχρι τότε ο Πιλάβιος να βρει λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μέσω διαλόγου. "Αλλιώς παραιτούμαι"!

Με ψήφους 49 υπέρ, 7 κατά κι ένα "παρών", οι 57 Ενώσεις ψήφισαν "ναι" στην πρόταση του Σοφοκλή Πιλάβιου για αναστολή της λειτουργίας της ΕΠΟ!

Ο πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας θα προχωρήσει στο "λουκέτο" και στο επόμενο διάστημα (10 – 15 ημερών) θα έχει  διάλογο με τις υγιείς ομάδες, αλλά και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς (Σούπερ Λίγκα, B', Γ' Εθνική, ΠΣΑΠ, Πολιτεία, κόμματα κλ.π.), προκειμένου να καταφέρει να εξουσιοδοτηθεί για να προχωρήσει το πλάνο εξυγίανσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σε περίπτωση που δεν το καταφέρει, θα παραιτηθεί.

Αναλυτικά η απόφαση της ΕΠΟ:

"Η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των Ενώσεων Μελών της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ενέκρινε σήμερα, με ψήφους 49 υπέρ, 7 κατά επί συνόλου 56 ψηφισάντων, την εισήγηση του προέδρου Σοφοκλή Πιλάβιου, σύμφωνα με την οποία:

1. Από τη Δευτέρα 6-6-2011 αναστέλλονται επ’ αόριστον και ειδικότερα μέχρι την ολοκλήρωση των επαφών της ΕΠΟ με την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τη Super League, την Ενωση Β’ - Γ’ Εθνικής, τον ΠΣΑΠ και τα λοιπά υπερεθνικά όργανα (UEFA, FIFA, οι λειτουργίες της ΕΠΟ και των 57 Ενώσεων μελών της.

2. Στο διάστημα της αναστολής των λειτουργιών εξουσιοδοτήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΟ να ενεργεί για την ολοκλήρωση της οργάνωσης και της διαδικασίας των επαφών και για τα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης της γενικής συνέλευσης.

3. Στη συνέχεια και μετά την ολοκλήρωση των επαφών η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σε έκτακτη γενική της συνέλευση θα λάβει τις οριστικές της αποφάσεις για το μέλλον του ποδοσφαίρου σε επαγγελματική και ερασιτεχνική μορφή, με βάση τους άξονες που παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της ΕΠΟ στη διάρκεια της ομιλίας του".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags